joi, 12 octombrie 2017

Penalii din dosarul hoție pentru ASA au deja un an de tărăgănare !Penalii din dosarul hoție pentru ASA au deja un an de tărăgănare !
Cum făptuitorii din CL au refuzat de frică omerta - sau cum vor ei să îi zică - să fie parte civilă în procesul hoției ASA, 1,7 milioane euro, ce surpriză că slugile din CL au amânat aproape 8 luni numirea unui viceprimar și constituirea de parte civilă care să reprezinte orașul furat de ăia. Și acum continuă tărăgănarea, pe motiv că avocățeii nu au citit dosarul. Să fie doar interesul etnic menit să lase Târgu-Mureșul pradă hoției românești, și la 100 de ani de când târgumureșenii sunt în România?!  DNA, ce se aude de episodul 2, cu cele 4 alocări ilegale ASA, ale altor escroci de consilieri?!
4 termene pentru lămurit proștii că mafia nu e totul, un termen pentru lămurit prefectura, două termene pentru audiat penalii, două termene de lălăit cu avocăței și avocățelul pesedist. Noroc că vine, se pare, noul dosar, din spate!
P.S. Nici rahatul ordinar din primărie nu mai miroase așa de...retardat, de două luni! Salubrizare morală și apoi penală de la instituțiile statului!
Sedinte de judecata:

    Data: 2017-11-23 Ora: 09:30
    Complet: C3Pe
    Solutie: Pronuntata in data de
    Solutia pe scurt:
    Tip solutie:

    Data: 2017-10-12 Ora: 09:30
    Complet: C3Pe
    Solutie: Amană cauza Pronuntata in data de
    Solutia pe scurt: Admite cererea de amanare formulată de apărătorii aleşi ai inculpaţilor.
    Tip solutie: incheieredesedinta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu