luni, 2 octombrie 2017

Atenție, DNA, la târgul de arte și meserii și pomenile de zeci de mii de euro ale penalilor din Primăria Târgu-Mureș!



Atenție, DNA, la târgul de arte și meserii și pomenile de zeci de mii de euro ale penalilor din Primăria Târgu-Mureș!
De vreo 3 ani, gașca penală și etnică din primăria Târgu-Mureș face praf banul public pe așa-zisul Târg de arte și meserii, pe românii cu firme cu baruri sau cu coafoare și frizerii. Penalii și escrocii prinși și cu mite în primăria Târgu-Mureș au supralicitat cu reviste, ghiciți pe ce specimene de gașcă. Mai nou, bandiții banului public au folosit niște mizerii de panouri de reclamă, nefolosite luni în șir, dar luminate din banii prostimii, pentru reclama idioată la afacerea etnică Târg de arte și meserii. DNA Târgu-Mureș, ia o pauză de la interogat consilieri și verifică ce au spart ăștia din banul public și pe gașca lor etnică!





Cu penalul și mituitul încă netrimis în judecată pentru toate dosarele și cu sluga preaplecată Someșan care trebuia să facă praf cei 400.000 de euro pe liceul maghiar și firmele hoților români PNL și PSD, târgul de arte și meserii reprezintă o nouă modalitatea de a hrăni porcii etnici din camarilă. Două ediții, 50.000 de lei din banii publici, revistă din banii publici, spații, cică, pentru arte și meserii, într-un cuvânt interesele jegurilor lui Florea pe românii morți de foame! Căutați prăpădiții etnici serviți!

Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures



DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
Cum bandiții lui Florea au făcut praf 100.000 de lei pe două ediții Târg de arte și meserii și dedicații etnice, atenție, DNA, bandiții fac a treia ediție fără firmele private abonate, ci cu alți parteneri. Să ghicim, o nouă dedicație a banditului etnic pe gașca românească susținută de porc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.