vineri, 13 octombrie 2017

Faliment pentru escrocii ASA, cum se fură de mâine din primăria Târgu-Mureș și CL?!



Faliment pentru escrocii ASA, cum se fură de mâine din primăria Târgu-Mureș și CL?!
Tribunalul specializat s-a prins de găinăriile escrocilor ASA și au decis faliment. Asta înseamnă că cancerul FCM/ASA a dat metastaze românii beneficiari trebuie să se orienteze rapid la altceva de furat. Desigur, tot fotbal. DNA, ia pont gratis, sportul sindicalist al sereistului Bretfelean, prin Vulturii albaștri și amatoarele de la UMF, plus cluburi cu tătici din SRI, le găsiți voi!
Pentru amatori:
1.     FCM s-a inventat în campania electorală a lui Florea, când penalul avea nevoie de voturi ale prostimii. FCM a fost a treia versiune, după ce penalul a eșuat în cumpărarea loc Minerul și Forex. Cel care i-a aranjat campania electorală a fost primarul PDL de Sânnicolau Mare, cum recunoștea retardatul lui Florea.
2.     FCM nu a promovat niciodată pe teren, cei de la FRF și LPF, care au mâncat și băut la Țerbea votând pentru avantaje în afara terenului. Duru a fost un fel de... Clara, dacă înțelegeți aluzia!
3.     Gunoiul FCM a avut scandalul cu oarecare fete și cu mita în elicopter. Cel care a dat mită a crăpat frumos și sănătos,   în elicopterul închiriat de Butuza, vezi legătura cu Salubriserv și Kagan, cea mai frumoasă ironie a lui Dumnezeu! Un pușcăriaș nenorocit și un mituitor, adică Țerbea, o pedeapsă cerească sau ceva pe acolo.
4.     Românii din primărie au simțit că pute și au schimbat legătura cu jegul PDL prin schimbarea culorilor de partid: de la galben-albastru la roșu-albastru. ASA, pe semne. Cum Armata era denumire luată, retardatul și ceilalți escroci au botezat gunoiul Ardealul!
5.     Cum legea spune că nu poți da bani diverșilor retardați care nu își plătesc datoriile la stat, DNA i-a săltat pe proști pentru hoția 1,7 milioane de euro, dosar lălăit de borfași pe motiv de frica de mafioți.
6.     DNA are ochii pe alte 4 alocări ilegale, concomitent cu descoperirea că escrocii au făcut vreo 250.000 de euro datorii la stat după declararea insolvenței. Sperăm că din noul dosar slugile din CL nu vor lipsi, ele votând ce au comandat penalii PNL.
7.     Hoții ASA au încercat să cumpere și locul echipei din Bistrița, ca să nu se mai chinuie să promoveze. Deși hoții au cerut să se lase milionul de euro din drepturi TV la bistrițeni ăștia nu au cedat, poate și pentru că Țicleanu s-a scăpat în presă. Respect. Corona!
8.     DNA, cum rămâne cu mizeria numită Cupa liceelor pe ASA/FCM și Joma, cu întreținutul organizând prostia aia DOAR pentru a scăpa de seturile de echipamente, cumpărate din banii publici de penalii din primărie (10 la sută din banii ASA, adică sute de mii de euro!) ? Cum rămâne cu banii cuveniți copiilor (15.000 de lei doar locul 1), pentru care Someșanca plângea?! Cum rămâne cu așa-zișii creditori, dintre abonații la primărie, care au fost posibil fictiv pe listă?! Cum rămâne cu decontările pe afișe, pe ASA în curtea școlii, cu școlarizările sportivilor, cu cazările și hrana? Cum rămâne cu banii dați pe așa-zisa performanță. Gen cu o etapă înainte de Crăciun sau Paște?! Cât s-a furat, până la urmă, din banii publici la comanda lui Florea, inițiatorul HCL al tuturor pomenilor pentru retardat și borfași și beneficiarul campaniei?! DNA, ia la întrebări și foști angajați SRI din presa târgumureșeană, unii au dat raportul pentru primărie!
9.     Cum rămâne și cu marca înregistrată de oamenii retardatului? Au înregistrat marcă  la nici 20 de zile după ce au furat banii  târgumureșenilor, marcă depusă în 8.08.2013!
10. teren gratis pentru familionul nenorocit, dosar DNA binevenit, chiar și după vreo 10 ani de la faptă! Spălare de bani publici în famiglie sau ce?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.