luni, 2 octombrie 2017

Traumatizați de cele 10 zile de plimbat între clase, elevii de la Liceul Economic Târgu-Mureș militează convenabil și obțin demisia directoarei!



Traumatizați de cele 10 zile de plimbat între clase, elevii de la Liceul Economic Târgu-Mureș militează convenabil și obțin demisia directoarei!
Cum scriu oamenii faini de la ardealnews.ro, directoarea de la Liceul Economic din Târgu-Mureș a demisionat pe motiv că elevii au protestat împotriva plimbării prin clădiri, după fiecare oră. Care elevi habar nu au că și pe vremea comunismului se practica așa ceva, pentru că nu există cabinete de fizică, chimie, biologie, tehnologice, de română sau săli de sport ca să zacă 6 ore din 6 o singură clasă. Se pare că nici părinții ăstora nu au fost pe la facultate, ca să înțeleagă că fiecare specialitate are în principiu un laborator la care trebuie să ajungă toți studenții, astfel că moftul cu clasa… mea nu ține. Rețineți, scandalul nu a început după 8 luni de școală, ci la exact două săptămâni, semn că cineva vrea postul directoarei sau are ceva interese care nu concordă cu persoana ăleia. DNA, bagi nasul la niscaiva lucrări la liceu?! Ceva conexiuni cu primăria hoției dovedite și târgumureșene?!
Ardealnews zicere:
Liderul Sindicatului „Spiru Haret” Mureş, Ioan Săcărea, prezent la faţa locului, a declarat, pentru AGERPRES, că predarea cursurilor pe cabinete specializate ar fi fost doar un pretext pentru declanşarea scandalului şi demisia directorului şcolii, întrucât această metodă se practică şi în alte şcoli, fiind una modernă.

„Directoarea a propus dascălilor să înceapă anul şcolar pe predarea pe cabinete. În învăţământul modern se practică aceasta. A fost o încercare care nu a reuşit, a stârnit furia elevilor, ei pretind că nu pot să mănânce şi nu ajung de la un cabinet la altul în pauze. În curte au fost cam 100 de copii, dar în şcoală sunt 800. Mai sunt şi manipulări. Nu mi se pare normal să se ajungă la demisii, este ceva ce se poate rezolva, însă şcoala e împărţită în tabere. IŞJ a amplificat tensiunile care există. Nu cred că va fi mai bine, mai ales că este un colegiu care care nota colectivă 9,60, atât a fost şi media Bacalaureatului. Dar o problemă minoră a escaladat. Chiar sunt sigur că în spate au stat şi alte forţe care nu fac bine şcolii”, a afirmat Ioan Săcărea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.