miercuri, 4 decembrie 2019

Bandiți etnici ai banului public în Târgu-Mureș!


Bandiți etnici ai banului public în Târgu-Mureș!
Căutați românașul beneficiar de pomană etnică și luați polițiile mânjite  de inculpații români la întrebări. Cum permit ca viermii banului public să vă fure banii cu treceri de pietoni peste alte treceri de pietoni, pe trotuarul din fața fostei Case a tineretului, o altă hoție a românismului pe vremea unui idiot cultural și al Simonei și mai culturale. Furați, hoți români, dar nici chiar așa, așa să vă ajute și Dumnezeu!
P.S. Poliția Română nu se bagă, Bucureștiul nu e mânjit de inculpați cu cadouri din bugetul local, așa că nu îi pasă de hoțiile pur românești loco, cu slugile în uniforme care iau cu nesimțire ajutoarele și premiile, cu speranța de protecție inculpați români.
P.S.2 Trecere de pietoni care duce exact pe scări. Cum să accepți ca viermii să fure și să deconteze sume astronomice pe marcaje în Târgu-Mureș la tot felul de români sau rude de escroci români? Rezultatul votului dement pe român, ca să nu fure maghiarul, rezultatul proștilor care lasă n mandate  și apoi se plâng de mafiile aferente și etnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.