miercuri, 4 decembrie 2019

Profesorii au evoluat, de la mâncat și băut gratis la Țerbea bacsi, acum la ziua...pedagogului

Profesorii au evoluat, de la mâncat și băut gratis la Țerbea bacsi, acum la  ziua...pedagogului
Mită electorală de la primăria pedelistul Florea, prin Matei pedelistul de la IȘJ, din bugetul târgumureșenilor, pomană pe hipermarketul Real, care nu mai poate fi cărat în dosare penale fiind vândut. Pomană pentru 1700 de profesori la gunoiul fostului pușcăriaș Țerbea, adică imagine electorală și spart multe zeci de mii de euro la gunoiul ăla. Ziua pedagogului, ca să mai poți deconta pe românii morți de foame ceva bani, pe scuza că hrănesc și alimentează cu lichid profesori. Și fiindcă trebuia să aibă un nume i s-a zis rahat etnic de Târgu-Mureș!
P.S. Rușine POL și UDMR, nu dați bani la rupții de foame! Să vă fie rușine că nu ajutați etnicii români să pupe și ei o pomană și profesorii slugarnici să aplaude inculpați. Rușine, mă!  
P.S.2 DNA, multe zeci de mii de euro cadou pentru tot felul de șmecheri cu cupe ale liceelor, ale poliției locale. Ceva recuperare de pomană etnică? Plus tricouri, echipamente sportive și restul gunoiului? Plus 10 la sută în bugetul ASA pentru gunoiul zis Cupa liceelor? Poate vă mai gândiți!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.