joi, 5 decembrie 2019

Totuși, pentru ce muritori de foame trebuia să se deconteze fără număr banii târgumureșenilor, pe motiv de ziua pedagogului român și a celui maghiar?!

Totuși, pentru ce muritori de foame trebuia să se deconteze fără număr banii târgumureșenilor, pe motiv de ziua pedagogului român și a celui maghiar?!
E Târgu-Mureș, sunt inculpați români cu avocați deja cu afaceri pe primărie, românism pur și la pomeni. Așadar, cam ce muritor de foame trebuia să încaseze bani pe motiv de ziua pedagogului român și a celui maghiar?! Cum Țerbea a crăpat și alt abonat la jeg nu există, căutați nemâncații care decontează banul public pe mizeriile numite casa de oaspeți a primăriei sau pe răposata casă a tineretului. Românași veseli acolo, decont fără jenă, doar nu s-or turna bugetarii între ei. Cum se bea și se mănâncă la toate parastasele vesele ale lui Florea și restul inculpaților români, să ghicim, transport gratuit, ca să deconteze Siletina  cu cartel taxi și hoție din banii Transport local,  cum zice Curtea de conturi. Rahat numit transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Cum e ziua pedagogului, ceva decont la urlete pe scenă, ceva imagine pentru vreun înapoiat?!  Ceva bani sparți de intermediarul român la presa cu chirii modice și angajatoare de sereiști, cu comunicate scrise mai puțin agramat de prostălăi bugetari? Așadar, 3300 de profesori de hrănit, de băut pentru ăștia, de cărat cu autobuze puse la dispoziție probabil de escrocul cu cartelul taxi, bani pentru gagiul cu Sanlacta, românism pur, cum e totul, în ultimii 20 de ani de demență etnică și vot isteric: să nu iasă maghiar și să fure ce fură sau ce mai are de furat românul?!
P.S. Consilieri, angajați ai primăriei, se cheamă legea avertizorului public și zice nasoale de prostălăii care politizează instituția, angajează rudele, au probleme de corupție, se folosesc de bunurile instituției și alte chestii etnice bolnave! Și cereți și anchetă penală pentru banii dați polițiilor, ca să nu aveți surprize că ăia vă hărțuiesc după ce primesc banii publici prin HCL și pomeni  de la inculpați români.
Golănia se numește, șantaj, pentru a deconta bani la românii morți de foame și dependenți de rahat etnic livrat de inculpați:
Peste 3300 de profesori din Târgu Mureș, umiliți de consilierii locali la sfârșit de an! La fel ca în fiecare an, Primăria municipiului Târgu Mureș a prevăzut în bugetul local din 2019, sumele necesare în vederea organizării Zilei pedagogului român și maghiar. La ședința ordinară din luna noiembrie consilierii locali ai POL+PSD+UDMR au tăiat nejustificat suma prevăzută inițial pentru eveniment. Deși, municipalitatea avea în plan organizarea unei întâlniri-bilanț în zilele de 7 și 8 decembrie 2019, consilierii locali s-au răzgândit... și au tăiat nejustificat banii. Ne exprimăm regretul față de situația existentă și ne cerem scuze dascălilor pentru umilința la care sunt supuși de către consilierii locali ce ascultă odinele de partid și doresc distrugerea și blocarea tuturor inițiativelor municipalității. Totodată, dorim să asigurăm personalul didactic de toată considerația noastră și subliniem faptul că vom depune în continuare toate eforturile pentru a menține relațiile de bună-colaborare dintre instituția noastră și domniile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.