duminică, 8 decembrie 2019

DNA Târgu-Mureș, ceva corupție la angajarea lui Maior la șeful de partid pe așa-zis PFA?! Angajare cu calificare pentru extracția mineurilor metalifere?!


DNA Târgu-Mureș, ceva corupție la angajarea lui Maior la șeful de partid pe așa-zis PFA?! Angajare cu calificare pentru extracția mineurilor metalifere?!
Dacă citiți ce scrie ANI, ăsta nu avea toate calificările  pentru a desfășura activitățile respective la șeful lui de partid care l-a tras în primărie după ce a fost zburat ca viceprimar ilegal, dar pe banii cam identici!, presta activități de asistență în inginerie, cu diploma luată la vreo 40 de ani, servicii de recreere, religioase (o fi predicator la bisericuță?), culturale (reamintim, facultate terminată la aproape 40 de ani!), campanii de publicitate (sic, deși publicitatea primăriei era dată direct la românul casei, Cătană, un fel de Zereș mai mic), servicii de asistență peisagistică (WTF, gagiul e grădinar?). Pentru DNA, vedeți ce scrie legea la înființarea PFA și luați gagiul cu activități ilegale ghem, pentru că nu calificare pe umor, biserici și amenajare peisagistică nici în grădina neamului. Căutând rapid pe net, Clodu Maior și-a închis șandramaua în martie 2019, adică gagiul a stat așa-zis consilier, dar cu PFA în viață, în primărie?! Și ce școală a făcut ăla, dacă codul CAEN din tabel e 7 și dacă căutați aici ce e aia http://www.coduricaen.ro/, ați găsi că băiatul ăsta cu ingineria terminată pe la 40 de ani  se ocupa în primărie de... extracția minereurilor metalifere! Poate explică cineva cum e cu angajarea la șeful tău de partid și ce minerit ar face ăsta!
http://www.coduricaen.ro/07-extractia-minereurilor-metalifere

Alo, ANI și DNA, Maior s-a radiat ca persoană fizică în 2019! Și cum e cu extracția minereurilor metalifere în primărie?!


Alo, ANI și DNA Târgu-Mureș, Maior s-a radiat ca persoană fizică în 2019! Și cum e cu extracția minereurilor metalifere în primărie?!
Gagiul prins de ANI cu potlogării de două ori, cu interdicție temporară să intre în primărie, să ia legătura cu posibilii complici, să candideze, trimis în judecată pe două dosare de infracțiuni de corupție s-a radiat pe PFA abia în 2019?! Cum a activat inginerașul în primărie? Adus ca un fel de consilier personal, știți voi ce e aia, la șeful de partid și colegul de dosare penale.
Iar PFA-ul ășa minune, ANI și DNA, nimic? Data înființării, data angajării gagiului la șefului de partid, activități desfășurate și fără legătură cu actele necesare înființării PFA?! Să ne....râdem?!
P.S. Cum se juca ăsta de-a consilierul în primărie, făcând pe dirigintele de șantier și alte lucruri pe care le avea gagiul pe PFA, la definire?! Până la urmă colegul de dosare penale l-a plătit pe ăsta pe PFA?!
 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=18&ved=2ahUKEwjG4Yy4m6TmAhXfAxAIHZWsD484ChAWMAd6BAgKEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.onrc.ro%2Fdocumente%2Flegea.182.2016%2Fmures%2FMURES%2520pfa5.xls&usg=AOvVaw2uVk3j7bJ4Lz2Y1ymXv0MC


P.S. Codul CAEN din tabel e 7 și dacă căutați aici ce e aia http://www.coduricaen.ro/, ați găsi că băiatul ăsta cu ingineria terminată pe la 40 de ani  se ocupa în primărie de... extracția minereurilor metalifere! Poate explică cineva cum e cu angajarea la șeful tău de partid și ce minerit ar face ăsta!
http://www.coduricaen.ro/07-extractia-minereurilor-metalifere

Niciun comentariu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.