joi, 5 decembrie 2019

Politicieni, când scoateți escrocii și șantajiștii din Primăria Târgu-Mureș?!

Politicieni, când scoateți escrocii și șantajiștii din Primăria Târgu-Mureș?!
Nu dau bani pentru spart pe firme de gunoi românesc, pe scuza hrănit profesori, vă fac inculpații români și gașca cu inepții etnice și sluj adecvat scandal. Când scursurile hrăneau 1700 de profesori la mortul Țerbea era mai bine? Dar când dădeau mită electorală în campania demenților pentru Băsescu? 150 de lei furați de bandiți, pentru mită electorală și ajutat rahatul de Real!
P.S. DNA, banii dați de escroci la cupa liceelor, pe motiv de românism rupt în cur, cu seturi fără număr de echipamente cumpărate din banii publici și pomeni de sute de mii de lei pe așa-zise premii pentru primele locuri.  Căutați românii care au dat pomeni și au ajutat tot felul de gășcari etnici!

Dascălii, umiliți de alianța consilierilor POL+PSD+UDMR
Marţi, 03 Decembrie 2019 16:18 | Imprimare | Email



Mărime text:





Peste 3300 de profesori din Târgu Mureș, umiliți de consilierii locali la sfârșit de an! La fel ca în fiecare an, Primăria municipiului Târgu Mureș a prevăzut în bugetul local din 2019, sumele necesare în vederea organizării Zilei pedagogului român și maghiar. La ședința ordinară din luna noiembrie consilierii locali ai POL+PSD+UDMR au tăiat nejustificat suma prevăzută inițial pentru eveniment. Deși, municipalitatea avea în plan organizarea unei întâlniri-bilanț în zilele de 7 și 8 decembrie 2019, consilierii locali s-au răzgândit... și au tăiat nejustificat banii. Ne exprimăm regretul față de situația existentă și ne cerem scuze dascălilor pentru umilința la care sunt supuși de către consilierii locali ce ascultă odinele de partid și doresc distrugerea și blocarea tuturor inițiativelor municipalității. Totodată, dorim să asigurăm personalul didactic de toată considerația noastră și subliniem faptul că vom depune în continuare toate eforturile pentru a menține relațiile de bună-colaborare dintre instituția noastră și domniile lor.

Serviciul de relații interne și internaționale
Primăria municipiului Târgu Mureș


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.