luni, 9 decembrie 2019

După subiectul simplist pensiile a 60 de magistrați ar trebui să ne întrebăm cine va plăti pensiile miilor de doctorilor cu pensii de peste 10.000 de lei!


După subiectul simplist pensiile a 60 de magistrați ar trebui să ne întrebăm cine va plăti pensiile miilor de doctorilor cu pensii de peste 10.000 de lei!
Subiectul zilei e pensia magistratului. Bun și ăla, nimic despre viitoarele pensii de plătit ale zecilor de mii de doctori. Specia pentru care PSD a dublat salariul net, peste noapte, specia pentru care doar sporurile pot ajunge la 8000 de lei lunar, pentru că e cotă parte din noul salariu. Cum sună, români, ca medicul care obține azi parafă are 10.000 de lei net într-un spital de stat din România? Dar cum sună că un medic specialist are 15.000 de lei net, minimum? Cine își va permite să le plătească ăstora pensiile? În câțiva ani ne vom trezi că plătim 10.000 de lei pensie la fiecare doctor! De unde și de ce nesimțirea asta, față de omul simplu, care a contribuit 40 de ani cu un salariu care nu a fost mită electorală?  Cum vor zice atunci cetățenii? Ăștia au pensii nesimțite, care bat pensiile magistraților, sereiștilor, DNA-ului, polițiilor?!

În România există 60 de persoane care au pensii mai mari de 1 miliard de lei vechi pe luna, informează Ministerul Justiţiei într-un set de răspunsuri transmise HotNews.ro la câteva întrebări pe marginea unei postări publicate de ministrul Raluca Prună în dată de 21 septembrie pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/pbg4xn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.