luni, 23 decembrie 2019

Gagiul cu încălcarea gravă a statutului SRI numit secretar de stat! Sau cine nu are Bretfelean să-și inventeze


Gagiul cu încălcarea gravă a statutului SRI numit secretar de stat! Sau cine nu are Bretfelean să-și inventeze
Mâna dreaptă a inculpaților din primăria Târgu-Mureș, pe vremea când se juca de-a polițistul local, via SRI și probleme cu statutul SRI, pus pe făraș de inculpații care nu aveau în el încredere, bănuind că are probe profesionale cu prostiile lor, adică Bretfelean. Ins făcut acum om exact de partidul din care au fugit inculpații Florea și Maior!  DNA, cum a rămas cu cadourile primite de așa zisa poliție locală, adică a inculpaților români care motivau inșii cu 12 clase și sereiștii aferenți, cu gagiul Bretfelean la butoane? Cum sună cadouri de la inculpați de genul 20.000 de lei cupa poliție locale, 15.000 de lei tabăra de pictură a ex-sereistului, cu asociațiile sportive și sindicale, toate din banii fraierilor de târgumureșeni? Ca să nu mai spunem de viermii care au folosit poliția locală și cu 12 clase ca agenți electorali ai inculpaților români care s-au folosit de... vandalii imaginați la vreo beție! Demență etnică sau ce, băieți cu spume la gură la adresa țiganilor cu cuib stârpit? Cuibul vostru de nebunii când e...stârpit?  20.000 plus 15.000 plus 45.000 pe asociașie sportivă și sindicală și nu am adunat mâncat și băut la revelioane și excursiile în delegații folclorice sau după vin, la frații moldoveni!

Fostul electrician intrat la Securitate și pe atunci maior SRI nu se înțelegea cu statutul SRI! Căutați motivul în presa locală!


Seful SRI Maramures, maiorul Valentin Constantin Bretfelean, a fost demis si trimis in fata Consiliului de Judecata al institutiei, in urma unor „abateri grave” de la reglementarile interne, a anuntat, joi, Biroul de Presa al SRI. Prim-loctiitorul unitatii, maiorul Ioan Gherghel, a fost desemnat sa asigure comanda SRI Maramures.
Citeşte întreaga ştire: Sef SRI judecat pentru abateri grave
https://www.libertatea.ro/stiri/sef-sri-judecat-pentru-abateri-grave-28021

”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.
“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.




 ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf


http://citynews.ro/alegeri-locale-37/florea-ii-ia-apararea-lui-bretfelean-228879
"Domnul ministru de Interne ar face bine în primul rând să se documenteze. Domnul Bretfelean este fost ofițer de SRI, știe ce vorbește. Găștile de interlopi nu-i normal să pună mâna pe oraș. Noi nu putem arăta târgumureșenilor că suntem nesiguri pentru că domnul ministru și PSD are campanie electorală. Târgu Mureș și orice oraș al României trebuie să fie sigur și nu la discreția bandelor de interlopi", a declarat primarul Dorin Florea. Florea a explicat că Bretfelean nu este sub comanda Ministerului de Interne, el având atribuții de funcționar public.
"Cred că domnul ministru de Interne Ioan Rus nu cunoaște, și când va cunoaște serviciile de informațiile ale poliției și când va da informații reale, o să îl felicite pe domnul Bretfelean că și-a exercitat treaba așa cum spune legea. El (valentin Bretfelean n.r.), în primul rând este în slujba cetățeanului și nu cazon în fața niciunui ministru. Domnul Bretfelean este șeful Poliției Locale cu atribuții clare de funcționar public și nu sub comanda unui ministru de interne", a încheiat edilul.

Nu premeditare, doar atenție la detalii:

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.