sâmbătă, 14 decembrie 2019

În caz că ați uitat cum sunt votați românii la Târgu-Mureș pentru pomeni


În caz că ați uitat cum sunt votați românii la Târgu-Mureș pentru pomeni
Nu vorbim de mitele pentru campania lui Băsescu, 150 de lei prin primărie prin hipermarket Real, pentru profesori, nici hrănit 1700 de profesori la cadavrul lui Țerbea, nici 3300 de profesori care nu au apucat să-și pomana porcului, că e decembrie, de la inculpații români, pentru o campanie electorală nu pe față și nevoie de decont zecile de mii de euro pe gașca etnică a inculpaților. Nu vorbim nici de revelioanele pe banii publici ai polițailor cu 12 clase, nici revelioanele pensionarilor, din 30 decembrie, la care mănâncă și scursurile de partid și de SRI, nici cele la care se raportează 6000 de mâncăi pe 3000 capacitate jegului lui Țerbea. Nici măcar nu vorbim de pomenile date galeriei, cu abonamente anuale gratuite și intrare la fel la Weekend. Vorbim de pomana transport gratis sau subvenționat parțial, ca banii să ajungă la escrocul cu cartel Siletina și bani furați de la transport local, cum zice Curtea de conturi, la amenda Siletinei de 180.000 de euro. Și alții au fost elevi și studenți și nu s-au plimbat pe banii târgumureșenilor, dar e drept că nu exista escrocul cu cartel Siletina să fie hrănit cu banii publici.
P.S. Locuri de parcare, băut cu poliții locale care blochează traficul și șefi de asociație. Cuvântul care unește e pensionarul șef de asociație de proprietari și înapoiații care au nevoie de reclamă electorală. O slugă veselă, șeful de asociație, care nu-și primește autorizația și nu poate primi 1000 de lei dacă nu... corespunde, pe banii fraierilor!
150.000 trăiesc și muncesc ca 37.000 să se plimbe pe banii lor și ca escrocul cu cartel și amendă de 180.000 de euro să prospere etnic în orașul găinăriilor pur românești!
  În Târgu Mureș, se plăteau din banii orașului călătorii gratuite sau subvenționate parțial (c-așa-i legea) pentru peste 36.700 de cetățeni (peste 28.000 de pensionari, peste 150 de foști deținuți politici, peste 50 de veterani de război, peste 150 de revoluționari, 3.400 de elevi, 4.600 de studenți, 350 persoane cu dizabilități). msnews.ro zicere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.