marți, 10 decembrie 2019

Bandiții banului public au făcut parcare pe trotuar pe sens unic. Polițiile mânjite cu cadouri din bugetul Târgu-Mureșului sunt în poziție de sluj!


Bandiții banului public au făcut parcare pe trotuar pe sens unic! Polițiile mânjite cu cadouri prin inculpați, din bugetul Târgu-Mureșului, sunt în poziție de sluj!
Demența pur etnică a născut asemenea monstru. Acum ghiciți de ce bandiții banului public pomană etnică au făcut loc de parcare acolo: indicatoare rutiere de decontat, panouri de parcare de decontat. Plus că bandiții banului public nu au ținut cont că acolo e parcare și că e interzis prin lege parcarea la 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni semnalizată. Poliții mânjite cu cadouri din bugetul local prin inculpații români, dormiți somnul! Unde sunt vremurile când escroci în uniforme vroiau să ridice noaptea mașinile parcate ilegal pentru a servi românașul cu golănia?!
P.S. Bandiții banului public au montat indicatoarele și în mijlocul trotuarului! Sfântă demență etnică proprie Târgu-Mureșului! Iar polițiile târgumureșene și controlate etnic stau sluj la cei care le-au plătit din banii voștri apa, canalul, fotbalul, sindicatele sportive, excursiile după vin sau nu numai, mașinile de lux, combustibilul, reparațiile mașini, revelioanele porcești. Nici o reacție pentru borfașii care pun în pericol populația!
PS.2. DNA, când investighezi pomana cu milioane de indicatoare puse strategic pentru decont ? Cu dublarea indicatoarelor acolo unde bandiții banului public au desființat un sens și nu putea risca să piardă de spart banii pe sensul desființat? Cum sună 5000 de euro pentru o străduță doar pentru indicatoare (230 de bucăți, la preț de Emag?!)? Cum sună că escrocii au pus indicatoarele cu ridicat mașini, sunat la dispecerat, săgetuțe, în folosul gagiului care ridica mașinile ilegal? Cum au dispărut alea înainte de vreo anchetă, ca în cazul containerelor pentru gunoi Țerbea din banii prostimii, 60.000 de euro furați târgumureșenilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.