miercuri, 18 decembrie 2019

Cocalari de Târgu-Mureș sub nasul polițiilor mânjite din Târgu-Mureș!


Cocalari de Târgu-Mureș sub nasul polițiilor mânjite din Târgu-Mureș!
Mecanismul e simplu, mânjești cu cadouri din bugetul local poliții, pe motiv de fotbal, sindicate sportive, tabere de pictură, excursii folclorice ale primăriei, apă, canal, combustibil, reparații mașini, cumpărat direcții, revelioane porcești și dai peste 100.000 de lei pomană pentru visata protecție, Polițiile înțeleg că sunt deja mânjite și ca să nu supere sponsorul dispar de pe străzi, ascund dosare cu anii, fac pe poliția gramaticii și a internetului contra inșilor care scriu nasoale contra sponsorilor, inculpați români. Și cadoul e că nu mai trebuie să muncească pe străzi, nu mai trebuie să cerșească la proști din primărie repornirea semafoarelor, cum o fac, în loc de pus amenzi pe găinari, după ce poliția recunoaște că ăia pun în pericol circulația și integritatea participanților la trafic! Cocalarism de Târgu-Mureș și poliții pe măsura interesului etnic! Așteptăm dosarul cu polițaii care conduc mașinile celor din primărie, caz pentru care s-au cerut recent acte prin DNA privind încadrarea slugilor și decontarea lor din banii publici, cum scrie presa locală
P.S. Plângere făcută la conducerea Poliției Române pentru dosar uitat 2 ani și 5 luni la sertar de poliția de investigații criminale, privindu-l pe inculpatul Maior la care sunt martor în dosar, din partea DNA și în consecință nu pot ceda la nici un fel de amenințări sau posibile șantaje. Eu nu dau cadou polițiilor bani pentru vreo protecție dorită, astfel că aștept un răspuns penibil, pentru că plângerea că ăia de la investigații criminale sunt cu frică de sponsor va ajunge exact la... șefii lor, loco. Bucureștiul se spală ca de obicei pe mâini și sistemul trăiește?! Un fel de indicatoare ilegale și bilingve, spunem asta, dar nu putem lăsa demenții etnici să nu fure banii publici pentru cele 80 de indicatoare rutiere făcute de borfașii etnici în mod clandestin!
 
P.S.2 Polițiile mânjite cu cadouri care put au oameni în componențele lor? Inși care să aibă frică de Dumnezeu, care să le fie rușine de părinții lor, de rude, de prieteni, despre cum își fac treaba și își bat joc de oraș? Întrebare strict retorică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.