vineri, 27 decembrie 2019

DNA, ceva deranj la demența numită colinde la inculpații din Primăria Târgu-Mureș?! Plus nebunia cu revelionul în două zile, pentru spart pușculița orașului pe întreținuții cu anumite pensii?!


DNA, ceva deranj la demența numită colinde la inculpații din Primăria Târgu-Mureș?! Plus nebunia cu revelionul în două zile, pentru spart pușculița orașului pe întreținuții cu anumite pensii?!
Pentru că foarte mulți bani, mii de pachețele, gagică la distribuție, gagică la înscrieri telefonice, ați înțeles românismul obișnuit al casei. Plus, tot din banii publici, cum zice bugetul, pachețele pentru copii angajaților, din banii publici! Plus demența numită colindul primăriei în cartiere. Plus cărat pensionari de la revelion cu firma escrocului român cu cartel taxi Pe motiv de expus înapoiat, sereiști, poliții care blochează drum ca tovarășii să bea în mijlocul drumului, ați înțeles românismul bolnav. Și cum îi trebuia un nume i s-a zis colind bolnav în oraș controlat etnic de românașii complexați de istoria de doar 101 ani în cadrul statului român. Sau să zicem un pupincurism, la politruci și sluj pentru pomenile pensionarilor, excursiile profilor, plimbările la biserici, locurile de parcare date șefilor de asociații și așa mai departe, valoarea unui suflet de 2 bani, de român.
P.S. Demenții au stabilit revelionul în două zile. mai mulți bani de spart pe scuza pensionari, pozat cu maimuța și dat de mâncare la ilegaliști gen poliție locală și sereiștii știuți sau necondamnați. Atenție la cei 15 lei fără chitanțe, cum ziceau pensionarii anii trecuți!Și cum au rămas bani de la escrocheria nefinalizată, cu 3300 de profesori care trebuiau mituți cu mâncare și băutură, e de primit acum pomană etnică la românii găștii!
P.S.2. E tot UDMR care vota vreun retardat, afaceri pe românii subordonați în partid și primărie, dădea bani prin HCL la poliții controlate de sereiști români, ați înțeles ironia. UDMR, adică un fel de PDL/PNL secția maghiară e nașpa când nu lasă românul să fure sau să primească pomană românească la infinit!
P.S.3 Șefi de asociație, revelionul șefilor de asociație, locuri de parcare pentru ăștia, autorizații pentru sclavi, ați înțeles, cei de la DNA Târgu-Mureș?!



Tradiția se păstrează la Primăria Târgu Mureș! Și anul acesta, municipalitatea a fost colindată de elevi, bunici și reprezentanți ai instituțiilor partenere din oraș. Timp de două zile, au răsunat colindele, iar Moș Crăciun a împărțit daruri și voie bună celor care au ținut să poarte mai departe tradiția.

Primăria Târgu Mureș, prin Serviciul Relații Interne și Internaționale mulțumește corurilor de colindători pentru modul în care transmit an de an vestea Nașterii lui Iisus Hristos și urează tuturor „Sărbători fericite"!

Serviciul de Relații Interne și Internaționale
Primăria Târgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.