luni, 6 aprilie 2020

75.000 de cadre medicale vor primi o altă mită electorală

75.000 de cadre medicale vor primi  o altă mită electorală
Din bani europeni, nu mai e mita de la PSD, pe motiv că fug din țară. Am înțeles riscul, sunt medici, asistenți și alte chestii, dar acesta nu e motiv să le dai bani ca să nu-și mai bage concedii medicale fictive sau să-i plătești pe cei care nu au avut inspirația să-și ia concediul legal. Geniala replica unui internaut. Dacă ia foc casa unui doctor, în paranteză vorbind, cu minimum 10.000 de lei net la obținerea parafei, pompierii ar trebui să aștepte stimulente de la UE pentru riscul de a-i stinge casa?! Chiar așa a ajuns medicina în România, să meargă la serviciu cei care nu sunt șmecheri, mincinoși și să răsplătim ce nu se obținea într-o lună normală, din plicurile luate de unii cu jurământul prin tinerețe?! Ce urmează? Bani pentru poliții, inclusiv pentru inutilii locali cărați de retardați are candidează, să ducă pachete cu mâncare la pensionarii care cumpără mizeriile alea? Bani pentru jandarmii scoși de la căldurica celor 12 clase?
P.S. La întrebarea unei persoane, ce să dea cadou unui doctor, i-am răspuns: Ce poți da unei persoane care are deja 800 de lei net pentru că a venit la serviciu în ziua respectivă?! Ce poți da unui asistent cu 5000 de lei net lunar, ca să nu îl jignești, că el nu mai mănâncă Laura și vrea ciocolată englezească cu coniac?!
Potlogari din sistem:  https://expresmedia.ro/managerul-spitalului-universitar-din-bucuresti-a-devenit-medic-inainte-sa-termine-rezidentiatul/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.