duminică, 5 aprilie 2020

Afacerea măscuța sau ce mai are de șparlit din bani publici sau privați românul la criză


Afacerea măscuța sau ce mai are de șparlit din bani publici sau privați românul la criză
La aproape o lună de la declanșarea crizei încă nu avem nota de plată, dar o bănuim ca de miliarde de euro pentru buzunarele băieților deștepți, Au început cu pachete pentru pensionari, pe care ăia nu vroiau să le cumpere. Nu vor proștii? Nici o problemă, se cumpără din banii publici, e an electoral și firmele vor întoarce, posibil, sponsorizări la banditul care candidează sau pe primăria generoasă. Are vreun  retardat de obținut imagine electorală, se duc viermii  să care pachetele, chiar și jegurile subordonate MAI, dar cu frică de familii, cuvânt scris cum vreți. Vrea un român pomană, se pun cișmele în autobuz. Are un alt jeg de român de furat, nici o problemă, se inventează cișmeaua din fața blocului, adică în fața proprietății voastre. Cum escrocii vând la stat la suprapreț e în regulă, unii angajați din sănătate chiar primesc câte o măscuță, ca să o poarte în buzunar, Problema e că restul județului nu primește masca gratis, așa că punem obligativitatea purtării, Un județ are cam 500.000 de locuitori, vă dați seama ce sute de milioane de euro pot ieși din măștile la suprapreț pe care trebuie să le cumpere poporul?! Ce mai urmează? Am trecut prin furtul calificat cu apă, clor și rahaturi de stropit parc, stradă și școli, motiv de furat românește pe firme cu mită sau nu, la inculpați români sau nu. Iar când firma întoarce o parte din bani ca sponsorizare a primăriei care dă cadoul se poate vorbi de mită, probabil. Așteptăm ca DNA să lămurească toate mizeriile de criză, toți banii dați pe motiv de etnie, toți banii cheltuiți pentru jegurile care visează să candideze înainte să intre în binemeritata pușcărie, toate potlogăriile făcute în spitale de manageri mai proști ca noaptea și de slugile inepte care îi servesc pe neterminați. Și așteptăm ca DNA să facă lumină în ce privește demenții care au făcut stocurile de făină, spirt, drojdie sau mălai, pe care să le dea porcul român pe primărie sau pentru campania lui electorală. Dacă tot sunt ordonanțe militare, hai să fie și ca într-o dictatură militară și hoții, escrocii și bandiții care se folosesc de instituții și de poliție locală să-și primească pedepsele binevenite. Altfel gunoaiele umane vor candida și vă vor râde în față, de cât sunteți de proști și de cât sunt de viermi speriați de omerta angajații primăriilor respective!
P.S. DNA, ia și borfașii români pentru pomenile pe tăierile bolnave de copaci,pentru  parcuri copii, felicitări, urări la televiziuni de inși care intermediază publicitatea fără licitații și la înțelegere cu bovinul de presă, cu luminițe de Paști și orice altă pomană dată de un prostălău pe etnia care trebuie și slugile inepte din poliții locale, inșii cu 12 clase care pupincuresc de frică. Pe măsura neuronului nebronzat de caschetă.
P.S. 2. La Târgu-Mureș unii sunt mai proști decât prevede legea. Ba plâng pe umerii tovarășilor de partid, ba se plâng că dispar acte de sub nasul lor și ce visează ca afacere bogată nu pot pune în aplicare mâine, pentru că află populimea, ba caută pe grupuri angajați care ar putea să dea date presei din care să iasă rău incapabilii care conduc bugetarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.