marți, 28 aprilie 2020

Alcool etilic numai pentru uz extern! Hipoclorit de sodiu la scară extra! Numai în orașul inculpaților români din Târgu-Mureș!


Alcool etilic numai pentru uz extern! Hipoclorit de sodiu la scară extra! Numai în orașul inculpaților români din Târgu-Mureș!
Atenție, profesioniști, numai uz extern. Credeți că dacă era pentru uz intern nu ar fi scris inculpații români din Primăria Târgu-Mureș despre aia pusă în autobuzele asocierii de tot rahatul? Cum sună, alcool etilic, fie și de uz extern, pe un autobuz al unui nesimțit cu cartel taxi Siletina și cu plata amenzii din banii Transportului local, cum a prins escrocul român Curtea de conturi?! Sau pe un autobuz  Transport local al tovarășului de giumbușlucuri Tatar Bela  al lui Maior, coproprietar de casă cu inculpatul român?! Este că e sublim penibilul la Târgu-Mureș?!
P.S. DNA, Cojoc și firmele lui care se termină în –chim, strat gros de alb pe străzi și piețe, deși OMS nu recomandă porcăria contra virusului cel nou pentru că nu sunt dovezi că ajută hipocloritul acela concentra de sodiu. Căutați nota de plată la primăria la care gagiul are abonament! Și căutați și clorul vesel de la bazinele controlate de inculpați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.