sâmbătă, 11 aprilie 2020

Să ghicim, se pregătesc felicitări pentru popor de la inculpații români din Primăria Târgui-Mureș?! DNA, cum rămâne cu polițiile mânjite de inculpați, din banii publici?!


Să ghicim, se pregătesc felicitări pentru popor de la inculpații români din Primăria Târgui-Mureș?! DNA, cum rămâne cu polițiile mânjite de inculpați, din banii publici?!
O păsărică semnalează amor mare între românii inculpați și maghiarul cu firmă, așa că e posibil să vă treziți în cutia poștală ca în ani trecuți cu rahaturi etnice de Paști. Iar MAI se face că nu știe că slugoii din poliția locală pupă pentru inculpatul maior, deși există un decret care spune că stăpânul ăstora cu 12 clase și conducere sereistă e MAI, nu politrucul !
DNA, BANII CU CARE SUNT MÂNJITE POLIȚIILE LA Târgu-Mureș, pentru dorita protecție din partea inculpaților români care nășesc HCL sau dau pomană nesimțită: 45.000 de lei AS sindicală a poliției locale, 45.000 de lei AS sindicală a poliției locale și a primăriei, 20.000 fotbal poliție locală, 15.000 tabăra de pictură a vulturului albastru al Sri, Bretfelean, 700 de litri combustibil, lunar, bani pentru combustibil, lunar, 25.000 de lei reparații mașini poliție și cumpărat direcții din bugetul local (sic!)mâncat porcește banii publici în revelioanele poliției locale, 33.000 de lei furați și recuperați de Curtea de Conturi care a sesizat escrocii din poliția locală de furtul calificat, apă, canal, telefonie, plăţi din bugetul local şi alte protecţii din bani publici pentru ăştia, cu speranţa protecţie inculpaţi şi executarea ordinelor inculpaţilor. Plus slugileex-sereistului lui Buzilă, care se pozează electoral cu inculpatul prins de ANI cu hoții pe PFA, consiliere și viceprimărie de întreținut și cu 3 ani interdicție la a fi ales, ceea ce a scăpat de calamitate orașul acum 4 ani! Cât de vierme să fie cel care ia bani din bugetul local pentru a fi în troacă cu inculpaţii judecaţi tocmai în Harghita, pentru a nu avea elementul etnic definitoriu pentru pomenile etnice ca în Africa De Sud din Târgu-Mureşul ultimilor 20 de ani, discriminatoriu pentru cetățenii de grad 2, maghiarii?!
DNA, încă nu e gata lucrarea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.