luni, 6 aprilie 2020

Bani pentru Cojoc. Nu doar la Week-end, ci de…virus

Bani pentru Cojoc. Nu doar la Week-end, ci de…virus
Nici o surpriză cu mizeria albă din piețe târgumureșene, gașca lui Florea are, se pare, o nouă pomană de dat. Unui abonat, Cojoc, de la Dafcochim, care e și în conducerea Chimcomplex, motiv perfect de udat pe foarte mulți bani publici bitumul jegos al Lăureanului mort și… student înainte de 1990, pentru cunoscători.  Dacă ați uitat, Dafcochim primea multe zeci de mii de euro pe motiv clor în Weekendul cu pomeni pe sectă, camarilă,  etnie, pe subordonați de primărie și subordonați de partid. Și Dafcochim întorcea o parte din bani, pe motiv de sponsorizare Primărie inculpați români din Târgu-Mureș!
Cei care s-au unit şi au făcut posibilă venirea lui Julio Iglesias la Târgu-Mureş sunt: SC Azomureş SA, Hotel Privo, Perla Harghitei, Sabion, Dedeman, Aliat, Ambient, SC Geiger Transilvania SRL, SC Contrascom Benţa SA, SC Insta Grup SRL, SC Astor Com SRL, SC Energoplus SRL, SC Redatronic Serv SRL, SC Coral Impex SRL, SC Transaldea SRL, SC Laborator La Angela SRL, SC Intra Serv SRL, SC Dafcochim SRL, SC Salubriserv SRL, SNGN Romgaz SA, SC Appia Management SRL, SC Conimur SRL, SC Silvana SRL, SC Compania Aquaserv SA, SC  Bea Construct SRL, SC Gedeon Richter SA, Foraj Sonde SA, SC Aspharom SRL.

Libertatea dixit!
Comandă de peste 100 de tone de la primării Compania Chimcomplex a acreditat recent un biocid, hipoclorit de sodiu la concentraţie de 1,25%, prin derogare de 180 de zile de la Ministerul Sănătăţii. Produsului îi lipseau chiar documentele de laborator care să ateste că omoară virusurile.
Citeşte întreaga ştire: Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri
Și dovadă că mizeria nu e biocid autorizat tot în articolul de pe Liberattea sau aici:https://florentindeac.blogspot.com/2020/04/pentru-cine-sunt-pot-fi-pomenile-sau.html

O idee despre cât e de scump cojocul sau cum se dau pe cloruri probabil mai mult decât se încasează din bilete în sezon la Weekendul celebru prin afacerile dedicate pe Pușcaș, Cojoc, Poruțiu, Borșan, multe milioane de euro pentru cunoscătorii români.

II.2) Obiectul contractului Furnizare materiale pentru tratarea apei din bazinele de inot si dezinfectarea bazinelor de la Complexul de Agrement si Sport Muresul si bazinul acoperit piscina ing. Mircea Birau
II.3) Tip contract Furnizare
II.4) CPV 24962000-5 - Produse chimice pentru tratarea apei (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut
II.6) Invitatie de participare 335903/24.09.2012 10:58
Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1) Numar de oferte primite 1
Valoare estimata totala 322,580 RON
III.2) Lista contracte
339 / 30.10.2012 321,996 RON
Castigator:
S.C. DAFCOCHIM S.R.L. RO5864393 Str. Budiului, nr. 68, Tg.Mures, 540390, Mures
Total (fara TVA): 321,996 RON


Afacerea Zilele târgumureșene:
Le mulţumim, de asemenea, sponsorilor (BRD GROUPE SOCIETE GENERALE, AZOMURES, CIUC, SELGROS, AUCHAN, PERLA HARGHITEI, CORAL IMPEX, GEIGER TRANSILVANIA, E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE, INSTA GRUP, TOPMED, FARMACORDIS, DAFCOCHIM, BETA FINANCIAL, LASPROM), tuturor instituţiilor implicate în buna desfăşurare şi reuşita celei mai mari sărbători a oraşului, precum şi târgumureşenilor, care au participat în număr mare la toate evenimentele organizate în cadrul manifestărilor, în ciuda vremii neprielnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.