miercuri, 29 aprilie 2020

Ținutul secuiesc mai ia o pauză până la următoarea pomană a ălora mândri că sunt români pentru că bat Ungaria la fotbal!


Ținutul secuiesc mai ia o pauză până la următoarea pomană a ălora mândri că sunt români pentru că bat Ungaria la fotbal!
Nu a ieșit ce au vrut demenții care clamau că sunt mândri că sunt români, mai e vreme, mai sunt ocazii, UDMR plus PSD egal love, mai puțin când jegoșii cu grade în cap, cu duhoare de pregătire SRI, clamează că Vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul

Și pentru prostime, Mândria de a fi român e o sintagmă împuțită inventată pe Facebook de Ponta, mândru că România a bătut Ungaria la fotbal, în condițiile în care descreierați din Ungaria făceau scandal în țară și românii scandau sănătos și normal pe stadion: Afară cu ungurii din țară! Cu referire la ungurii care făceau scandal, pentru că minoritarii cetățeni ai statului român, care vorbesc limba maghiară, se cheamă, magic, maghiari! Ungurii există doar în capul semi-analfabeților! Minoritatea se numește maghiară, specia se cheamă maghiară, ungurii sunt doar cetățenii Ungariei, herr Klaus. Altfel, nu neamț, ci sas, cum se numește minoritatea
P.S. Că tot a apărut raportul TVR, citiți ce mizerie e TVR Târgu-Mureș, post înființat la presiunea UDMR la adresa PSD cu inginerașul de la agricultură, tartorele local, prins de ceva de maghiari și obligat să înființeze TVR Târgu-Mureș, mizerie realizată, parcă, de prostălii lui Florea din PDL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.