miercuri, 22 aprilie 2020

Polițiile mânjite cu cadouri din bugetul local prin inculpații români nu au descoperit unde a mâncat și a băut Maior!


Polițiile mânjite cu cadouri din bugetul local prin inculpații români nu au descoperit unde a mâncat și a băut Maior!
Pe bune, băieții ăștia iau banii ce put a protecție pentru inculpați. Se cheamă 700 de litri combustibil MAI, bani pentru combustibil, 25.000 de lei reparații mașini poliție, plata apă, canal, telefonie la sediu, iar poliția locală e mânjită cu cadou pentru sereistul Bretfelean, tabăra de pictură Vulturii albaștri ex SRI, cu cupa poliției locale, cu mâncat porcește în revelionul poliției locale din banii publici, 33000 de lei furați, descoperiți de Curtea de Conturi, cum scrie presa corectă, neșantajată cu bani publici prin români intermediari ai casei. Ce să vă mirați dacă scursurile păzesc mașini de proști sau cară prostălăi în timpul programului sau în uniforme?!
P.S. Ce răspunde poliția primitoare de ajutoare de la inculpații români e cam ce au scris când niște porci au blocat strada George Coșbuc pentru a bea cu nesimțire, blocare făcută cu două mașini de poliție locală. Ce au scris colegii de pomeni de la inculpații români?! Cetățenii au blocat strada! Corect, dacă au furat mașinile și au și băut cu niște scursuri în uniforme, în mijlocul drumului. Valabil și pentru sereiștii profesioniști ai casei de comenzi și de dosare cu infracțiuni de corupție pur etnice!
P.S. 2. 90.000 de furat bani publici, pe As sindicală a poliției locale și AS sindicală a poliției locale și a primăriei. Caută, DNA, bandiții care au pus în bugete pomană pentru slugile trimise să amendeze orice parte adversă sau șantajele unor ordinari!
P.S.3 Ghipsul gagiului. Căutați în softul de la orice clinică cum e cu intervenția vieții înainte de prezentarea la tribunal pentru acuzația de a se lua contact cu insi din dosar și pericolul binemeritatei pușcării pentru asemenea faptă?

Update IPJ Mureș: Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, în care se menționează faptul că un bărbat ar fi încălcat prevederile Ordonanțelor Militare prin faptul că, s-ar fi aflat într-un local public, de pe raza municipiului Târgu Mureș, la o petrecere organizată cu ocazia Sărbătorilor Pascale, facem următoarele precizări: La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-au sesizat și au procedat la efectuarea de verificări la locația menționată, stabilindu-se faptul că aceasta era închisă, ușa de acces fiind asigurată cu lacăt. În continuare, se efectuează verificări pentru a se stabili starea de fapt și de drept și luarea masurilor ce se impun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.