miercuri, 1 aprilie 2020

Ce mai fură românul de criză medicală


Ce mai fură românul de criză medicală
Bani publici pentru pachețe pensionari peste 65. Le spui la proștii de români că se vor cumpăra din banii pensionarilor, în realitatea e hoție din banii publici, escrocii români cumpără zeci de mii de pachete din banii publici din bugetul local, nimeni nu vrea să se încurce cu facturile pensionarilor și nu poți fura en-gros Nici un pensionar deștept nu va accepta să vină vreun retardat de partid ca să se pozeze cu el, pe motiv că și-a plătit din banii proprii pachetul și nu e nevoie de pupincurism. Plus să prostălăii din poliții locale sunt ilegali până la Cristos pentru că se subordonează jegurilor de partid și primării și nu MAI, cum spune decretul. Nici un bandit cu 12 clase nu a fost amendat, nici un vierme pupincurist nu are proces verbal?!
Dozatoare pentru blocuri. De furat românește, pentru toată istoria. Cine intră în bloc? Locatarii, care au cișmea, dezinfectanți și săpun. Un om normal la cap nu se va dezinfecta punând mâna pe mizeriile atinse de n inși, în fața blocului. Plus că obiceiul e să se și fure. Avantaj firma moartă de foame pentru care escrocii români au inventat pomana.
Datul cu clor și apă pe străzi, prin firme cu mite la partid ori la înapoiații din partid. OMS zice clar că e inutil. Dar banii ajung la mituitori, care vor oferi escrocilor cu pomeni banii înapoi, pe așa zise sponsorizări pe primărie. Caz deja verificat în Ardeal.
Orice leu dat în an electoral e posibil li logic să fie cu bănuți care se întorc la escrocul român din primărie, minister, CJ, CL, DNA, e suficient să urmărești banii care se vor da pentru campania electorală a gunoaielor etnice, să căutați sponsorizările pe spitale și primării și să luați bandiții neamului în dosare. Și cei care iau mită și cei care au dat pentru a li se inventa afacerile.
Bani dați pentru spitale, de firme private sau de stat. Ce va costa…sponsorizarea? Ce manageri de partid vor oferi pomeni în schimbul…sponsorizărilor? Nu e greu de urmărit ! Ce mizerii vor prescrie medicii pentru sponsorii farma care așteaptă serviciile aferente pomenii? Exact alea care trebuie?!
Asistenți sau medici care descoperă că le e frică, cu salariile dublate din mita PSD. Fără frică să ia mita electorală a PSD, 100 la sută peste noapte la salariu. Atunci nu le era frică de Dumnezeu, să iei banii din 2022 în 2018 și să iei banii pe motiv să nu fugi din țară? Ultimul asistent câștigă cât un polițist bun, ultinul medic câștigă mai mult ca angajați din minister cu răspundere, un medic specialist duce acasă mai mult ca ministrul. Asta nu produce frică?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.