luni, 20 aprilie 2020

Jurnal de criză

Jurnal de criză
Nu, angajații din sănătate nu sunt testați pentru covid, în mod automat. Trebuie să ai simptom sau să minți că ai simptom, statul nu e atât de prost ca să te testeze, dacă se îmbolnăvesc alții din cauza ta ghinionul dracului.
Proștii vieții și ai campaniei electorale etnice se pozează ducând pachete la pensionari sau petrec în restaurante închise pentru prostime Nu te pui cu gunoiul etnic, orice escroc dovedit de statul român e șmecher, orice întreținut cu dosare penale sau cu furtișaguri identificate de ANI e Dumnezeu pentru viermi în uniformă și  din primării.
Polițiile locale sunt viermii jegurilor din primării. Cum să le spui școlerilor cu maximum 12 clase că se subordonează Poliției române, adică speciei care ia și ea mită de la primăriii, ca în Ardeal?! Proștii nu pricep ce acela decret de la președinte! Un sas, cine să-l bage în seamă, noi suntem borfașii majoritari!
Se înmulțesc pomenile pe asociații tip ONG de pe lângă spitale prost manageriate de demenți cu carnet de partid .Dacă vi se pare normal să plătiți de două ori, din buznarul vostru, sunteți invitați!
Se fură cu 10 mâini, pe motiv de luptă contra virusului, cu escrocii aruncând hipoclorit în strat super-gros sau alt rahat neautorizat de OMS și de institutul care autorizează biocide în țara hoției pur românești. Și acela fără autorizație normală, dată pe șmecherie ca șmecherii să vândă la viermii români din primării, fără număr, ca la clorul din bazine, de aproape 100.000 de euro anual, per oraș și să întoarcă o parte din banii pomană ca sponsorizări către...primării!
Se dau amenzi la oameni care pot greși, în timp ce  retardatul de partid și de primării e tolerat. Miliția de tip nou știe că nu e bine să superi famiglia bolnavă, dacă vrei bani publici  și pentru căcăstorul de la secție.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.