luni, 6 aprilie 2020

DNA, ceva deranj la pomana pentru Coral din Târgu-Mureș?Dar la Cojoc?!

DNA, ceva deranj la pomana pentru Coral din Târgu-Mureș? Dar la Cojoc?!
Firmă dată în presă ca fiind cu mite la primării și care a fost temeiul unor percheziții la angajați maghiari ai Primăriei Târgu-Mureș, primărie care primește o parte din bani înapoi, pe numitele sponsorizări ale primăriei (Zile, Iglesias ș.a.), după ce primesc pomana în ședințe nășite de Maior, cu banii numiți taxă....de habitat!

Pentru DNA, 400.000 de euro au fost luați la porunca inculpatului, de la Salubriservul la care nu mai e pușcăriașul lui iubit. Altfel nu i se lua vreun leu, dacă ex-pușcăriașul cu mită Țerbea făcea tumbe în viață și nu cu elicopterul.
P.S. DSP Mureș A CITIT PROCESE VERBALE. De verificat să o facă Harry Potter?!
P.S 2. Ăștia care autorizați biocide în România, mai aveți vreo 23 de zile pentru răspunsul în termenii legii. Să nu avem discuții apoi, pe contencios. 
P,S. 3 Pomana e și pentru Cojoc? Ghiciți cine produce hipocloritul cu care inculpații au colorat piețele și care e legătura cu Cojocul cu abonament la Florea!

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al companiei DAFCOCHIM Tîrgu Mureș, este unul dintre membrii care fac parte din noul board al Chimcomplex, compania care a achiziționat șase pachete de active – toate secțiile productive – ale Oltchim Râmnicu Vâlcea, în 2017, achiziția încheindu-se efectiv în urmă cu 11 zile, prin plata a 127 de milioane de euro și transferul de proprietate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.