vineri, 3 aprilie 2020

Nebunie de criză

Nebunie de criză
Niște neni propun un... mezelic de 500 de euro medicilor. Adică speciei cu salariul net pornind de la 10.000 de lei ajungând la 20.000 de lei net. Bună poantă, copii! Sigur i-ați băgat în priză pe beneficiarii cadoului electoral al PSD, bani din 2022, pe motiv ca medicii să nu plece din țară. Nici un cuvințel atunci despre faptul că UMF-urile sunt fabrici de diplome și cine e disperat să dea 54.000 de lei școlarizarea sigur și-a făcut calcule să plece cu diploma de la universitatea de stat unde trebuie, dacă statul român a ajuns să vândă locurile la UMF.
Niște inși de la PNL au pus pe făraș, temporar, manager ținut de PSD și telegraful de partid a explodat. Motiv ca și niște neni dragi de la UDMR să cugete că nu e frumos să zici nasoale. Criză cu covid, nu de carnete de partid, ca să rimeze!
Niște bufoni continuă să-și facă campanie electorală pe seama pensionarilor. Nu vor proștii sexagenari să cumpere pachete pe banii lor, le dăm gratis, din banii populimii! Să se pozeze pensionarul ca la mare, cu maimuța. Banii voștri, imaginea specimenelor!
Niște inși care s-au născut viermi nu înțeleg că se supun MAI, nu politrucului, prin decret prezidențial. Am înțeles, e criză, nu mai poți păzi mașinile prostălăilor de partid, dar cât de vierme să fie acela care pupincurește orice înapoiat, pentru a nu fi dat afară din poliția locală?!
Are și criza o parte bună,  se dovedește că unii ratați de partid care reabilitează spitale, clinici, sedii de spital și așa mai departe sunt niște găinari E mai ușor să mimezi reabilitări și să decontezi fictiv, cu 10 mâini, decât să construiești de la zero ceva ce corespunde mileniului și cerințelor. E mai ușor să aduci rahatul de instalator și vopsitor, bașca băiatul cu termopane, care mor de foame. Și așa vom avea încă un jegos în plus care să-și ia un elicopter din banii publici
Lâncezește  sistemul de sănătate de stat? Nici o problemă, angajații de la stat se duc pe față la privat.  Avantaj serviciu! Nu am auzit de controale, de Sanepiduri, la clinicile private încă în funcțiune, e mai fain să numeri îmbolnăviri la stat, de parcă la privat nu lucrează  cam aceleași specimene și cam în aceleași condiții.
Plus se cer bani de la clinici pentru tunele de dezinfecție de 4000 de lei bucata. Adică cam cât două mite prognozate a se da medicilor pentru că lucrează, celebra pomană 500 de euro. Trist!Pentru buzunare ar fi bani, pentru investiții să dea cetățeanul sau firma, nu?!
P.S. La mulți ani, jandarmi! Chiar dacă în istorie ați fost și nenorociți și v-a obligat intrarea în NATO să terminați liceul și să vă luați și bacul. Chiar dacă sunteți urmașii securității și chiar dacă vă conduc bufoni, în mare parte. La mulți ani celor care au fost și au rămas oameni și respect pentru oamenii cu adevărat muncitori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.