miercuri, 10 august 2016

16 ani cu banditul PNL la primăria Târgu-Mureș, reparații abia anul acesta, pe întreținuții escrocilor Florea și Maior16 ani cu banditul PNL la  primăria Târgu-Mureș, reparații abia anul acesta, pe întreținuții escrocilor Florea și Maior
Pentru ca porcul etnic muncește doar când are de decontat pe gașca etnică nenorocită și pe abonații escrocilor Florea și Maior. Gunoi etnic care justifică votul pe borfașii români, SRI știe! Și alcooliștii foști la SRI, dar și octogenarii inepți ai propagandei PCR! Escrocul Maior cu furt pe PFA ilegal în primărie se laudă cu 450.000 de euro dedicați de borfașii PNL la jegurile lor.


Dezvoltarea urbanistică a zonei municipiului Tîrgu Mureș atrage după sine și necesitatea extinderii rețelei școlare din punct de vedere administrativ. La nivelul cartierului Unirii existența unei singure instituții de învățământ gimnazial s-a dovedit în ultima perioada a fi neîncăpătoare pentru copiii care doresc să frecventeze această școală. S-a analizat, propus și aprobat în Consiliul local demararea unor lucrări de mansardare a Școlii Gimnaziale Alexandru Ioan Cuza, astfel încât la începutul acestui an, s-a materializat acest proiect amplu care constă în mansardarea și reabilitarea clădirii corpului B. Vineri, 5 august, consilierul primarului, Claudiu Maior a efectuat o vizită de lucru la fața locului, precizând: "La finalizarea acestor lucrări, școala va avea o arhitectură modernă și un spațiu generos. 10 săli de clasa în plus față de cele existente, 4 grupuri sanitare și o sală festivă, atât de necesară desfășurării activităților educaționale. Gradinița situată pe strada Decebal, la parterul unui bloc se va muta într-un spațiu nou, va avea 3 săli de grupă și un parc de joacă modern. Nu este de neglijat nici faptul ca toți elevii vor frecventa cursuri de dimineața. Valoarea totală a lucrărilor este de 1.800.000 lei, bani asigurați din bugetul local."

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu