luni, 1 august 2016

DNA, atenție la borfașii etnici din primărie cu dedicațiile lor pe motiv table….electroniceDNA, atenție la borfașii etnici din primărie cu dedicațiile lor pe motiv table….electronice
Pentru că banditul lui Florea se pozează și se filmează la școlile unde nu se zugrăvește cu zecile de ani și în care copiii sunt obligați să aducă semnăturile părinților pentru balonul hoției de la Week-end, pentru termopanele gunoiului etnic sau pentru pișcotări pe alt gunoi etnic majoritar, aici sunt interesele hoților PNL Mureș și banii dumneavoastră! Între niște afaceri ale borfașilor lui Florea cu camere video de supraveghere, mai vine câte un prostălău penelist cu table electronice, tot pe vreo scursură a celor doi borfași judecați pentru hoția pe clubul retardatului sectant cunoscut.
Pentru copiii noştri, pornim un proiect pilot în ceea ce priveşte tablele electronice, care vor ajunge în 10 şcoli. In alte 8 şcoli achiziţionăm bănci pentru micuţii care încep clasa zero sau trec în a cincea. Vom anunţa public toate investiţiile pe care le avem în plan." A declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Tîrgu Mureș.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu