miercuri, 31 august 2016

Florea a șantajat ISU, caz care trebuie rezolvat de DNA Târgu-Mureș, dar nu a reușit să repete treaba cu polițiștii șantajabili cu cei 700 de litri de combustibil din banii publici

Florea a șantajat ISU, caz care trebuie rezolvat de DNA Târgu-Mureș, dar nu a reușit să repete treaba cu polițiștii șantajabili cu cei 700 de litri de combustibil din banii publici
Scuze, poliție târgumureșeană, pentru că te-am crezut imbecilă ca poliția securistului Bretfelean și la fel de pupincuristă. Să dai amendă și să îi iei carnetul șantajistului și mituitului, angajatorul de retardați sectanți pe bază de PFA imbecil și hoțesc,  e ceva! Chiar pe sensul unic făcut chiar de hoții din primărie pentru furt calificat pe indicatoare, vopseaua Horațiului sau pișcoturile descreieratului.

Atenție, DNA la șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș pentru aviz ISU! Le da porcilor români cineva peste bot sau jegurile tolerate de SRI au omerta la Târgu-Mureș?!Atenție, DNA la șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș pentru aviz ISU! Le da porcilor români cineva peste bot sau jegurile tolerate de SRI au omerta la Târgu-Mureș?!
Publicitatea pe bani publici pentru retardatul lui Florea, prin borfașul de intermediar cu presa cărată la notar, pentru cartelul hoților români și maghiari, mega-hoțul și cu hoție și amendă pe legea concurenței, club cu  băutură pentru minori, șantaj al escrocului mare din primărie pentru aviz ISU. DNA, porcii lui Florea șantajează și iau mită Coral, ceva  mișcare?!
Distracţie pe cinste de Dragobete! Deepside Deejays vine la Tîrgu Mureş pentru o seară de neuitat!
Joi, 25 Februarie 2016 13:09 | Imprimare | Email
Marime text:
Primăria Tîrgu Mureş şi Centrul Cultural Mihai Eminescu au pregătit o supriză de proporţii pentru cei care iubesc distracţia. Deepside DeeJays , unul dintre cei mai buni din România, va face atmosferă vineri noaptea la Cuba Ground, cel mai sigur club din Tîrgu Mureş! Peste 500 de persoane vor sărbători iubirea! Distracţie, muzică bună şi premii pe măsură. O cină romantică pentru doi îndrăgostiţi, invitaţii la film sau piscină şi multe alte surprize. „Intrarea este gratuită pentru doamne şi domnişoare, iar domnii vor plăti doar 10 lei, din care 5 lei e consumaţia. Tinerii au nevoie de distracţie, pentru că e vârsta la care trebuie să se distreze, dar au nevoie şi de siguranţă. De aceea, ne-am îngrijit de la bun început de acest club, ne dorim ca orice activitate care are loc acolo să se desfăşoare în bună regulă, totul e supravegheat . Clubul respectă toate normele PSI “, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
Clubul este deschis între orele 22,00 şi 04,00. În fiecare vineri, cei mai renumiţi DJ din ţară vă aşteaptă la Cuba Ground.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu