joi, 18 august 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș, lucrări ale bandiților din Primăria Târgu-Mureș și consecința hoției româneștiAtenție, DNA Târgu-Mureș, lucrări ale bandiților din Primăria Târgu-Mureș și consecința hoției românești
Cu cei doi bastarzi etnici trimiși în judecată, cu mite în primărie și cu hoții la retardatul sectant pe PFA, hoțiile sunt mereu românești pentru scursurile astea care fură doar etnic. Pentru că bandiții au furat și au pus pișcoturi pe drum, iată și consecința, cu accidentul. DNA Târgu-Mureș, ia bastarzii  cu mite Coral sau aiurea și pentru toate hoțiile pe Cătane, Valpeți, Astori, Borșeni Citadini și pe ceilalți borfași subordonați din PNL și PDL și jegurile foste sau condamnate pentru mite sau furt, toți borfașii colegi din PNȚCD, PNG, PRM sau aiurea. Târgu-Mureșul e orașul furtului românesc pe scursurile etnice ale lui Florea și SRI veghează ca furtul să fie perpetuat, iar hoții electricieni ai lui Florea, din SRI,  pun și descoperă la beție panourile în limba maghiară, în manipulări ordinare ca în martie 1990. Minte limitată de securiști împuțiți, definitoriu pentru Târgu-Mureș, răsplată din bani publici pe asociii ale alcooliștilor, pentru porcii sereiști.
P.S. Angajații primăriei au și legea avertizorului public pentru a scăpa de porcii români cunoscuți, fie ei mafioți sectanți și semi-analfabeți, fie gunoaie care se cred încă în orașul Stalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu