sâmbătă, 27 august 2016

Străzi reabilitate din bani europeni și pe firmele abonate la hoțul din Primăria Târgu-Mureș - distruse pentru afacerilor altor întreținuți etniciStrăzi reabilitate din bani europeni și pe firmele abonate la hoțul din Primăria Târgu-Mureș -  distruse pentru afacerilor altor întreținuți etnici

Pentru că mafia etnică cere firme românești și cu cartel sau înțelegeri, se inventează reabilitări din bani europeni, cu diverși rahați români ai lui Florea abonați la intermediere publicitate și… proiectare. Iar când gangsterii au terminat de decontat banii pe nespălații lor cu firme abonate, se inventează reabilitare rețea curent electric pe firma care i-a adus escrocului Maior instalația de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici. Poate verifică DNA și OLAF, cum sunt și bani europeni, ce au făcut scursurile lui Florea, cum au decontat pe asocierea tip cartel, unde sunt garanțiile și cine repară după pungașii care au tras stâlpi de iluminat în fața unor garaje și pe sub instalația existentă. Dacă tot e orașul furturilor românești, scoateți hoții români din primărie și din abonamentele la primăria jegului penal votat ca fiind….român, ca nu cumva să iasă un primar maghiar și să fure maghiarii ce fură de 16 ani hoții români sau pseudo-români.
P.S. Pe Lăcărămioarei nu vine escrocul lui Florea cu mită Coral. Nu-i nimic, bastarzii pot să se afișeze la gunoiul controlat de Cătană și cartelul netot șantajat cu publicitate fără concurs, care toacă sute de mii de euro cadou pentru imaginea rahatului inept și din secta hoției pe carnet de partid.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu