marți, 23 august 2016

Bandiții lui Florea au ajuns să deconteze trotuarele pe subordonatul Borșan și pe Energoplusul întreținutului etnic ManBandiții lui Florea au ajuns să deconteze trotuarele pe subordonatul Borșan și pe Energoplusul întreținutului etnic Man
Poate bagă DNA nasul la banditul etnic PNL Mureș și la cadourile scursurilor PNL din primăria borfașilor români pe gașca etnică și întreținută. Pentru că toate mizeriile sunt etnice la banditul zis român din primărie și continuă pupincurismul cătanelor inepte pe jegul ordinar al lui Florea, pungașul cu hoții și mită în primărie.

În cursul zilei de marţi, 23 august a.c., echipele de municitori aparţinând SC „Energoplus" SA au finalizat trotuarele de pe ambele părţi ale străzii Dorobanţilor din municipiul Tîrgu Mureş. „Finalizăm trotuarele de pe acest tronson important de drum din Tîrgu Mureş. Mulţumesc societăţii care s-a implicat în reabilitarea trotuarelor, oferind, în schimb, cetăţenilor un confort estetic şi de circulaţie pietonală la standarde. În rest, continuăm lucrările începute pe raza oraşului, conform graficului de executare a  lucrărilor, încercând astfel să răspundem, atât cât ne stă în putinţă, solicitărilor venite din partea asociaţiilor de proprietari şi a cetăţenilor", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu