marți, 16 august 2016

Bandiții lui Florea recunosc că borfașii PNL își angajează gașca, uneori mituită și trimisă în judecată, pentru misiuni…. secreteBandiții lui Florea recunosc că borfașii PNL își angajează gașca, uneori mituită și trimisă în judecată, pentru misiuni…. secrete
Pentru că porcul cu mită și-a angajat scursura sectantă cu mită  Coral sau aiurea și cu PFA ilegal, la fel și minoritarul bun. Ce învârt ăștia la banditul etnic numărul 1 al Târgu-Mureșului și al bețivanilor zburați din SRI? Secret, omerta, ca de la mafiotul jegos cu mită și hoție ASA. Ce nu vă spun bandiții bilingvi și agramați din biroul de presă, viermele cătanelor cu mafia publicitară pe cartel de porc român  și descreieratul securist-electrician cu pistoale scoase în bar.
P.S. Pentru angajații cinstiți din Primăria Târgu-Mureș, legea avertizorului public și duceți rahatul etnic  afară, fără ca banditul să știe cine l-a turnat pentru angajarea porcilor lui PNL/PDL, pentru folosirea bunurilor instituției în folosul borfașilor și imaginea retardatului cu fotbalul de hoție de partid,  pentru mite și furt, pentru rubedeniile cretinilor PNL/PDL, pentru decontarea hoțiilor prin scursura publicitară și ziarele foștilor comuniști, în campania  electorală a descreieratului suprem și cereți  și scoaterea borfașilor foști la SRI, poliție, jandarmerie și armată, din posturile asigurate de mafiot pentru a îl proteja în sistemul mafiot cunoscut și etnic!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu