miercuri, 31 august 2016

Penalii banditului PNL se plâng de circ. În caz că ați uitat cum nebunul orașului amenința UDMR cum că îl toarnă la Orban dacă nu votează furtul cu mega-calculatorul. Mafia hoției etnice versus consilierii cinstiți și neșantajabili de către mafioții jegoși din primăria Târgu-Mureș!Penalii banditului PNL se plâng de circ. În caz că ați uitat cum nebunul orașului amenința UDMR cum că îl toarnă la Orban dacă nu votează furtul cu mega-calculatorul. Mafia hoției etnice versus consilierii cinstiți și neșantajabili de către mafioții jegoși din primăria Târgu-Mureș!
Borfașul cu șantaj pe față la adresa ISU Mureș, pentru autorizație la hoția discoteca primăriei pe scursurile etnice ale lui Florea a avut șantaj întâi la adresa UDMR, amenințat că îl toarnă la Orban pentru că nu votează hoția mega-calculator pe borfași români și maghiari. Recidiva e la adresa POL, pentru că nu a votat pentru hoția ASA-ul retardatului pe PFA al bastardului și nici pentru celelalte hoții pe jegurile… sportive românești sau maghiare care fac praf milioane de euro cu carnet de partid și hoții pe mamele lor. Mergeți cu încredere la DNA, bastardului i se apropie ceasul, la fel și trogloditului de consilier, prins cu mai multe hoții în primărie și cu mită de la sponsorul hoției PDL. Și rupeți porcul și cu legea avertizorului public, ca să scăpați de rahatul etnic care a furat 16 ani cu voia secăturilor bețivane din SRI și Armată sau poliție și a jegurilor comuniste din presa șovină și angajatoare de sereiști !
Democraţie confundată cu circul în Consiliul Local Mureş

Timp de mai bine de o jumătate de oră, în loc să se voteze rectificarea de buget, vitală pentru investiţiile oraşului, unii consilieri locali au ales să facă scandal. ”Asistăm pur şi simplu la un circ. Este evident că asta şi-au propus unii consilieri, care nu înţeleg ce înseamnă democraţia şi administraţia publică și aleg să facă circ la toate şedinţele de Consiliu Local. Din păcate, la fiecare început de mandat în administraţie, târgumureşenii sunt nevoiţi să asiste la astfel de comportamente nedemne de un consilier local, care ar trebui să se implice serios în dezvoltarea oraşului, să vină cu idei şi proiecte importante pentru comunitate”, a declarat primarul municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu