miercuri, 31 august 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș, Florea a inventat atâtea indicatoare în contul obligațiilor UDMR că nici nu mai știe unde le-au pus hoții din primăria Târgu-MureșAtenție, DNA Târgu-Mureș, Florea a inventat atâtea indicatoare în contul obligațiilor UDMR că nici nu mai știe unde le-au pus hoții din primăria Târgu-Mureș
Am scris și o rescriu, banditul etnic din primăria Târgu-Mureș a pus ilegal și inutil sute de mii de indicatoare rutiere, toate cadou Kiss Unicum. DNA, ia banditul pentru hoțiile făcute și contractele inventate în contul votului UDMR pentru musiu Kiss și nu numai. Un indiciu, porcul etnic a distrus câte un sens de circulație pentru a putea pune zeci de indicatoare pe strada respectivă și cum un sens era distrus porcii au dublat indicatoarele pe sensul rămas. Porcul etnic a pus indicatoarele ilegal și pe străzile jegului cătanei abonate, dementul nerespectând normele care spun cum se face semnalizarea și la câți metri. Bomboana pe coliva bulibașei e că au folosit banii publici pentru indicatoarele trogloditului care ridica sau bloca mașini. Furt calificat din bani publici, DNA Târgu-Mureș fără răspuns, furt de multe zeci sau sute de mii de euro. 
DNA, reabilitare 22 decembrie și Revoluției. Cât cheltuiește bastardul din primărie pe noile indicatoare? Peste 5600 de euro. Așa se fură sub nasul leprei securiste care are și el obsesia cu indicatoare, dar în limba maghiară, ca banditul să manipuleze românii proști și neștiutori de manevrele securiștilor tâmpiți și bețivi din campania banditului mare PNL și din primăria mega-hoțiilor pe românii lepre și maghiarii buni.

Edilul din Targu Mures a ramas fara permis pentru ca a intrat pe sens interzis. Florea spune ca de vina sunt angajatii primariei care au pus gresit unele indicatoare
de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 31 august 2016, 16:31 Actualitate | Esenţial

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a fost amendat si a ramas fara permis de conducere timp de 60 de zile dupa ce un echipaj de politie l-a gasit cu masina pe o strada al carei regim de circulatie a fost schimbat recent in sens unic si pe care angajatii Primariei nu ar fi semnalizat-o corespunzator, transmite News.ro.

Primarul Dorin Florea a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca incidentul s-a produs marti seara si a adaugat ca numerosi soferi din Targu Mures au fost amendati in ultimele zile, iar vina nu ar fi a lor, ci a angajatilor Primariei care nu ar fi semnalizat corespunzator o strada al carei regim de circulatie a fost schimbat recent in sens unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu