miercuri, 3 august 2016

Bandiții lui Florea se laudă cu termopane și îi fac imagine pe banii publici filtrați de intermediarul Cătană escrocului MaiorBandiții lui Florea se laudă cu termopane și îi fac imagine pe banii publici filtrați de intermediarul Cătană escrocului Maior
Pentru ca bandiții cu mită Coral și nu numai nu au decât tupeu și pentru că bastarzii cheltuiesc banii publici pe gunoaiele prinse cu furt de ANI  pe PFA ingineresc și trimiși în judecată pentru hoția ASA de DNA, afacerea termopane prin oamenii mafiotului semi-analfabet. Poate dă cineva afară bastardul cu mite și imagine pe notarul și cartelul jegos al lui Cătană și pe ceilalți hoți români sau minoritari.


Primăria Tîrgu Mureş continuă investiţiile în unităţile de învăţământ! În această toamnă, Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" îşi va primi elevii în clădire reabilitată: geamuri termopane, tâmplăria din lemn înlocuită cu cea din PVC, faţadă nouă. "Vreau să îl felicit pe domnul director! Este una dintre şcolile pe care ne bazăm. Totul este bine pus la punct: laboratoare, uşi noi, zugrăvit. Dacă nu şi-ar da interesul, nu ar arăta şcoala aşa", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. Investiţiile de la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" se ridică la 100.000 de lei, bani alocaţi de la bugetul local. Menționez că în această vară, au avut loc lucrări de reparaţii şi investiţii şi în alte unităţi de învăţământ. Până acum, suma cheltuită se ridică la aproximativ 1.800.000 de lei.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu