vineri, 25 august 2017

Alo, poliția Târgu-Mureș, Maior are protecție pentru cei 7000 de euro din bani publici, cadou de la consiliatul și penalul ăstuia?Alo, poliția Târgu-Mureș, Maior are protecție pentru cei 7000 de euro din bani publici, cadou de la consiliatul și penalul ăstuia?
Atenție, DNA, Florea a născut HCL cu pomană pentru poliția Târgu-Mureș, după ce a fost prins circulând ilegal și proștii lui din PNL și primărie parcând ca niște… boi. 7000 de euro pe așa-zise reparații ale mașinilor poliției târgumureșene, poliție care se simte obligată să accepte orice rahat de petiție sau dosar fals de șantaj și închide ochii la ilegalităților penalilor și escrocilor dovediți din primărie! DNA, ia și poliția locală la scormonit banii publici de la penalii români ai PNL, ca să nu aibă diverși bufoni scuza că e conflict de interese, după băut cu ăștia și dat bani pentru tabere, excursii după vin sau AS sindicale ale poliției locale, respectiv AS sindicale ale poliției locale și primăriei Târgu-Mureș, câte 45.000 de lei cadou! P.S. Căutați și borfașii din poliție locală, în concedii și excursii! Pentru cunoscători!
Ardealnews zicere:
 Imaginile prezentate de noi circula in spatiul virtual de mai multe ore. Acestea au surprins noua inconstienta si ilegalitate a inculpatului Claudiu Maior. Cum bine se poate observa, acesta se deplaseaza pe strazile orasului pe un moped, impreuna cu un minor, fara nici cea mai mica norma de siguranta.
Intelegem inconstienta de care a dat dovada in mai multe cazuri, unele aflate in cercetare penala, deoarece atunci cand incepi sa te crezi intangibil/”unicul”/”cel ales” este foarte greu sa ramai cu picioarele pe pamant si ajungi sa crezi ca doar tu poti aviza aproape zece mii de plati in numele primariei Tirgu Mures, aflat in incompatibilitate, cum s-a intamplat in ultima speta cercetata de procurori – Gata! S-a terminat! Claudiu Maior aproape de arest!
Dar nu putem intelege ultima „nebunie”, de a plimba un minor fara casca de protectie si neasigurat, in traficul intens, de multe ori haotic, tot din cauza lipsei lor de interventie in atat de necesarele lucrari de modernizare a infrastructurii.
Legea nr. 49/2006: „Conducatorii de mopede sau motociclete cat si persoanele transportate pe acestea sunt obligate sa poarte o casca de protectie omologata.”
In incheiere, ii transmitem inculpatului ca stim ca mai are vreo 50 de zile de pierdut vremea – se afla in stare de control judiciar pentru 60 de zile -, dar il rugam sa o faca, macar acum, in mod legal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu