joi, 24 august 2017

Să ne râdem cu bugetarii, pe tema licenței lui Maior: trimite-ne copia și noi își spunem dacă a fost student!Să ne râdem cu bugetarii, pe tema licenței lui Maior: trimite-ne copia și noi își spunem dacă a fost student!
Cum un site clujean zice că penalul Maior a făcut o facultate, pe care o și numește și cum vrei să verifici dacă insul are vreo diplomă trimiți o solicitare facultății respective. Ceri să îți spună dacă insul a fost în anul respectiv admis și dacă a terminat vreodată facultatea. Răspunsul bugetarilor de la Cluj-Napoca e elocvent pentru subiectul sensibil: trimite-mi tu copia de pe diploma de licență și îți spunem noi dacă insul a fost student! Noroc că DNA Târgu-Mureș are la îndemână alte căi dacă vrea să verifice, cum ar fi controlul actelor pe PFA-ului ăstuia și a contractului pentru activități religioase, umoristice și alte cele, pentru care insul nu are nevoie de diplome reale sau imaginare. Contract semnat de ins cu șeful lui de partid și PFA înființat și cu două zile înainte de angajarea la șeful iubit de partid!
Buna ziua! Am o rugaminte la dumneavoastra, datorata unei verificari pe calificarea necesara pentru PFA cu angajare in primarie a unui posibil absolvent al Facultatii de management, inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala. Numele lui este Claudiu Sergiu Maior, ar fi fost acceptat in 2000 la cursuri. As dori, daca se poate, o confirmare sau infirmare ca respectivul a fost student la dumneavoastra, perioada si daca a trecut examen de licenta si cu ce tema. Multumesc!

Bună ziua,
Vă rog să ne trimiteți atașat diploma de licență (scanată) a domnului Maior Claudiu Sergiu.

Cu respect,
Carmen Elena Angelescu,
Secretar șef,
Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală
B-dul Mărăști, nr. 59, sector 1, 011464, București
Tel/Fax: 021.318.04.65
www.managusamv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu