marți, 29 august 2017

Cât de proști sunt cei care se ascund în spatele sloganului Optica ta?Cât de proști sunt cei care se ascund în spatele sloganului Optica ta?
…suficient de proști ca să bage în cutiile poștale din Târgu-Mureș reclamă la consultații din Cluj-Napoca! Atenție, protecția consumatorilor, firma fără nume revine, probabil, la Târgu-Mureș și pe fluturași tot nu există datele de identificare ale firmei reale sau imaginare. Știți cum funcționează astfel de afaceri, de obicei, iei un specialist, îl plimbi prin țară, pui pensionarii să plătească avans și le promiți că le trimiți și ochelarii. Din moment ce ăștia nu apar cu firmă, cum fac chitanțe? Sau e evaziune non-stop? Atenție, de obicei firmele sunt pe inși care au ba firme de transport, ba afaceri imobiliare, adică zero obiect de activitate în domeniul optică!

Alte vizite ale ăstora, din vechime:Țepari sau nu? Deschideți bine ochii!
În cutia poștală, un fluturaș ciudat, care poate fi sau nu dovada unei țepe. Campanie națională de verificare a vederii, scrie mare pe un spațiu tricolor care e sucit, pentru că nu se cunoaște că drapelul României are culorile pe dos, adică albastru-galben-roșu!  Dacă citiți cu atenție, firma X, care nu își dă datele, doar telefoane mobile, vă propune consulații gratuite, rame gratuite, transport și montaj gratuit, cu plata doar a lentilelor, în două rate! Întrebarea este, ce om sănătos la cap ar plăti o rată la o firmă necunoscută, care vine ca filmul cu caravana cinematografică în oraș, care se obligă să vă dea și ochelarii comandați?! Poate verifică cineva dacă avem de-a face cu o escrocherie măruntă! O firmă serioasă nu are motiv că nu își pună firma pe prospect, să îi poată fi urmărită activitatea! Și ajungem la numerele de telefon. Unul dintre ele, 0721.382.962 nu a putut fi depistat pe internet, celălalt e al unei firme de transport: http://www.risco.ro/verifica-firma/emg-mis-logistic-cui-24848777, care apare cu zero angajați, dar cu profit 1000 de euro! 

Și dovada că unii sunt cu bubele pe...ochelari:
 
S.C. RYD  OPTIK ESTATE S.R.L. a luat-o peste bot cu golănia consultații optice neautorizate, la Târgu-Mureș
În campania banditului etnic, firmă cu obiect de activitate chirii spații se joacă de-a consultațiile gratuite. Răpunsul ANPC: reclamație întemeiată, operator sancționat pe OG 21/1992/r2. Acum e de verificat dacă banditul etnic din primărie le-a dat ăstora spațiu gratis în răposata Casă de cultură Mihai Eminescu sau asta e subiectul altei măgării.Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerea lor pe Ryd Optik, firmă care nu are obiect de activitate legat de consultații optice!
Poate verifică Oficiul pentru protecția consumatorului firma fantomă Ryd Optik și așa-zisele consultații!  La Târgu-Mureș, bandiții lui Florea i-au lăsat în răposata Casă a tineretului. Ce firmă e asta și fără obiectul necesar de activitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu