miercuri, 9 august 2017

Mai există oameni neșantajabili



Mai există oameni neșantajabili
Poate bagă respectivii și instituțiile statului român nasul la mizeriile comise în era Florea la spațiul respectiv, de la angajarea nevestei pedelistului Borșan ca directoare, insul fiind recompensat cu șefia la Direcția de sport, pe vremea când Florea închiria  discoteca pentru miniprimărie de la subordonatul de partid, de la desființarea Casei și înființarea ca serviciu a primăriei, prin sinistrul de la cultură, de la șantajarea pompierilor, de către Florea, cum că ăia nu mai primesc combustibilul prin HCL făcută de Florea dacă nu sar cu autorizație la incendiu și răspunsul la șantaj cu cea mai sigură discotecă din oraș (sic!), terminând cu lipsă bilete, decontări și alte mizerii destinate minorilor. DNA, rupe-le capul la potlogarii români care au închiriat spațiile zise-culturale și pentru târguri de chiloți!

PETITIE CĂTRE,

MUNICIPIULUI TÂRGU MUREȘ
ÎN ATENŢIA DOMNULUI PRIMAR Dr. DORIN FLOREA depusa de FJTMS cu nr. 43515/08.08.2017.

Petiție, Fundația Județeană pentru Tineret Mureș (FJTMS) prin care solicita Municipiului Targu Mures sa comunice in scris daca detine in proprietate sau in administrare patrimoniul organizatiei a Uniunii Tineretului Comunist din Tîrgu Mures , pana la data de 22 Decembrie 1989, proprietatea Statului Roman, atentie imobilul CASA TINERETULUI si terenul aferet din cart. Aleea Cornisa asa cum scrie in cartea funciara si foaia de proprietate.

2.- Intabularea dreptului de proprietate asupra Casei Tineretului si terenului aferent din Aleea Cornisa la OCPI-Mures in Cartea funciara nr. 7505 nr. cadastru 255.1/1 primita prin decizia nr.384/1980 Consiliului Popular al Judetului Mures anexat si Planul de situatie pentru construirea Casei Tineretului si spatiilor de cazare (HOTEL) in Targu Mures in anul 1980 s-a atribuit trerenul Comitetului Judetean Mures al UTC pentru construirea Casei Tineretului si spatiilor de cazare (HOTEL) in Targu Mures in anul 1981.

În baza Protocolului din data de 12.01.1991, încheiat între Compania Autonomă de Turism pentru Tineret( CATT ) și Fundația pentru Tineret Mureș, a predat celei din urmă patrimoniul fostului UTC din Județul Mureș, care cuprindea printre altele Casa Tineretului din cart. Aleea Cornisa și Cabana Tineretului de pe str. Plutelor nr. 2. Acest protocol a fost vizat și de Ministrul Sportului de la acel moment.
De drept cele 2 construcții si terenul aferent lor așa cum prevăd Decretul Lege nr. 150/1990 au fost preluate de catre Fundatia pentru Tineret Mures in data de 12.01.1991.

Fundația Județeană pentru Tineret Mureș (FJTMS) solicitam Municipiului Targu Mures sa prezinte actele doveditoare prin care detine (in proprietate sau administrare) CASA TINERETULUI din cart. Aleea Cornisa Targu Mures asa cum reiese inscris in C.F nr. 7505 nr. cadastru 255.1/1 proprietatea statului roman perioada 1981-2017.

Rugam Municipiul Targu Mures in a da un raspuns pertinent conform legislatiei in vigoare pentru petitia prezentata mai sus de catre Fundatia Județeană pentru Tineret Mureș cat si pentru incalcarea legilor in vigoare constatate de catre noi prin care Consiliul Local si Primaria Targu Mures care au fost luate prin hotarari si decizii date in perioada 2007-2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.