vineri, 25 august 2017

Neșocat: Hoții la asocierea Transport local –Siletina! Mafie trans-etnică, de Târgu-Mureș!Atenție, banditul lui Florea și-a plătit amenda pentru cartelul pe Siletina din banii asocierii!



Neșocat: Hoții la asocierea Transport local –Siletina. Mafie trans-etnică, de Târgu-Mureș!Atenție, banditul lui Florea și-a plătit amenda pentru cartelul pe Siletina din banii asocierii!
Pentru că UDMR e PDL/PNL secția maghiară și pentru că mafia etnică românească a ras tot, nu șochează nimic. Atenție, DNA și Curtea de conturi la cartelul  al retardatului, amenzi doar pe Siletina 180.000 de euro amendă, atenție la transporturile terestre ale primăriei, pe siletina, peste 100.000 de euro cadou de la porcul lui de partid, atenție la cei 40.000 de inși cărați subvenționați cu autobuze (pensionari, elevi, studenți, urmași ai urmașilor a ce vrea retardatul) și legăturile borfașilor trimiși în judecată sau prinși de ANI sau Curtea de conturi.  Atenție la galeria cărată gratis, la pensionarii …vienezi, la mitingurile porcilor PDL și PNL din primărie. Și poate ajungeți și la mitele electorale pentru profesori, cu mânat și băut în an electoral la gunoiul mortului Țerbea, cu tichete cadou (150 lei) pentru Real, în campania nebunului din primărie pentru iubitul lui, Băsescu și duceți dejecțiile respective, nebunul și retardatul lui jegos, după gratii! Atenție, banditul lui Florea și-a plătit amenda pentru cartelul pe Siletina din banii asocierii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.