duminică, 27 august 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș, Negoiță vrea să cumpere măsuță cumpărată deja de gașca penală a lui Florea din Primăria Târgu-Mureș!Atenție, DNA Târgu-Mureș, Negoiță vrea să cumpere măsuță cumpărată deja de gașca penală a lui Florea din Primăria Târgu-Mureș prin intermediarul penelist Borșan!
Atenție, DNA Târgu-Mureș, la borfașii români din Primăria Târgu-Mureș, la afacerea de 900.000 de euro pe firma producătoare plus gașca PDL abonată la penalul Florea, intermediarii români, cum ar veni! Firma cadorisită și de SRI și SIE și cu lipici la Negoiță de la București. Surpriza e că ce cere acela în caietul de sarcini are deja cumpărat, legal sau nu, Florea, în Primăria hoției târgumureșene! Și, DNA, bagă nasul și la Senin, care decontează cu obrăznicie loc de parcare o mașină cu câte 800 de euro din banii târgumureșenilor, cadou de la porcul etnic și retardatul  sectant!
Poza e surprinsă la mizeria de parc din spatele răposatei Case a tineretului, o altă instituție desființată de bandiții lui Florea și de jegurile.... culturiste, pentru a o înscăuna pe dansatoarea cu bărbățel pedelist!

Editați

http://www.puterea.ro/eveniment/primarul_din_targu_mures_da_contracte_portocalii-29410.html
Cum jegul penal și cu mită în familie, cum spune DNA, nu știe de afacerile pe primărie ale aiuriților subordonați din partid, sigur nu știe de noile dedicații făcute de porcul portocaliu pentru subordonat.
          Firma unui consilier judeţean PDL din Mureş, prosper om de afaceri pe plan local, derulează contracte pe bani grei cu Primăria din Târgu-Mureş, condusă de vicepreşedintele PDL Dorin Florea.
Consilierul judeţean Doru Borşan, vicepreşedinte al PDL Mureş, este asociat, potrivit Registrului Comerţului, dar şi ultimei sale declaraţii de avere, în firma Energoplus, alături de preşedintele FCM Târgu-Mureş, Ioan Nucu Man. Societatea a avut, în ultimii doi ani, cel puţin cinci contracte încheiate cu Primăria Târgu-Mureş, din care două numai pentru lucrări executate la sediul acestei instituţii. Valoarea totală a acestor contracte, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este de peste 5,5 milioane de lei (aproximativ 1,3 milioane de euro) fără TVA. Ultima lucrare efectuată de Energoplus, în asociere cu Senin Prodexp şi Lavitex Prod, a fost atribuită pe 5 august şi priveşte furnizarea şi montarea de echipamente de joacă, mobilier urban tip bănci şi alte echipamente destinate activităţilor sportive, precum şi lucrări de amenajare a unor parcuri şi spaţii de joacă din Târgu-Mureş. Toate licitaţiile organizate de primăria condusă de Dorin Florea nu au fost electronice şi au avut doar un singur ofertant – Energoplus, uneori în asociere cu alte firme.
Afacere 900.000 de euro pe parcuri pentru copii(probabil de aici furnizarea și de bănci din Italia, țară dragă lui Borșan)
Anunt de atribuire numarul 115740/08.10.2011
Informatii anunt de participare asociat
Numar anunt: 121850 / 25.05.2011
Denumire contract: Furniz si montare de echip. de joaca, mobilier urban tip banci si alte echip. destinate activitatilor sportive si lucr. de amenajare a unor parcuri si spatii de joaca din Mun Tg Mures
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Furniz si montare de echip. de joaca, mobilier urban tip banci si alte echip. destinate activitatilor sportive si lucr. de amenajare a unor parcuri si spatii de joaca din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Municipiul Tirgu Mures
Codul NUTS: RO125 – Mures
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furniz si montare de echip. de joaca, mobilier urban tip banci si alte echip. destinate activitatilor sportive si lucrari de amenajare a unor parcuri si spatii de joaca din Mun Tg Mures.
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34928400-2 – Mobilier urban (Rev.2)
37535200-9 – Echipament pentru terenuri de joaca (Rev.2)
45212120-3 – Lucrari de constructii de parcuri tematice (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
3,943,849 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
Criterii Pondere
1. Pretul ofertei 75 %
Descriere:
2. Propunere Tehnica 25 %
Descriere:
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Da
Anunt de participare
Numarul anuntului in JO: 2011/S101-165723 din 26.05.2011
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 254 Denumirea: Furnizare si montare echipamente de joaca, mobilier urbantip banci si alte echipamente destinate ace
V.1) Data atribuirii contractului 8/5/2011
V.2) Numarul de oferte primite 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC ENERGOPLUS SRL (lider al asocierii dintre SC ENERGOPLUS SRL,SC SENIN PRODEXP SRL SI SC LAVITEX PROD SRL)
Adresa postala: str.Budiului nr.95 , Localitatea: Tg.Mures , Cod postal: 540390 , Romania , Tel. 0365-882228 , Fax: 0365-882228
Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD), a demarat in data de 28 ianuarie din acest an o licitatie deschisa (anunt de participare nr. 172782/28.01.2017) pentru achizitia de mobilier urban, contract in valoare estimata fara TVA de peste 782,8 milioane lei (peste 175 milioane de euro), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP).  (vezi aici captura dupa anuntul de participare)
Mai exact, Primaria lui Negoita vrea sa incheie un acord cadru cu maxim 3 agenti economici pentru o perioada de 48 de luni, contractele subsecvente urmand a se atribui fara reluarea competitiei. Altfel spus, cine castiga acest acord cadru va furniza timp de 4 ani tot ce inseamna echipamente pentru terenuri de joaca, mobilier urban si echipamente de fitness in Sectorul 3 din Bucuresti.
In documentatia licitatiei (vezi documentul atasat), Primaria solicita in mod expres echipamente de joaca inedite, pe care le descrie in amanunt, la capatul descrierii specificand: "pentru toate specificatiile tehnice se va citi  'sau echivalent'".
Interesant este ca produsele in forma ceruta de Primaria lui Negoita se regasesc deja pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza - Lavitex Prod SRL - dupa cum puteti vedea aici.
Redam mai jos 10 produse descrise in documentatia licitatiei si pozele unor produse care se regasesc pana la identificare in oferta firmei din Breaza:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu