joi, 31 august 2017

Interese etnice, după caz, de la penalii din Primăria Târgu-Mureș. De la curtat UDMR pentru vot, la mândria limbii române a penalilor româniInterese etnice, după caz, de la penalii din Primăria Târgu-Mureș. De la curtat UDMR pentru vot, la mândria limbii române a penalilor români
În an în care proștii din PDL/PNL curtau UDMR Mureș se organiza de 30 august (2014, anul cu înscăunări de români nedoriți inițial de UDMR-ul care părăsea săli de ședințe de consiliu) concert cu fanfară budapestană. Sigur, sărbătoare pentru unii, doliu pentru alții, doar a fost un Diktat. 2017 e an cu altfel de interese și penalii români din primăria Târgu-Mureș o dau pe... românisme: 31 august, Ziua limbii române, în Teatrul de vară folosit de borfaș în campania lui electorală, atenție, DNA, la sume și excursii de săptămâni în Anglia, pe motiv  de numărat scaune. Teatru nefolosit mai mult de 2-3 zile pe an, adică vreo lună în 17 ani. Asta înseamnă să fii mafiot român?!  
P.S. DNA, ia vezi cum e cu alocările bugetare de la șefii PDL/PNL și cu mite în primărie și CJM, cum zice DNA, de 200.000 de euro, pe motiv festivalul peninsular al  consilierului lui Borbely, cum e cu decontările pe festival de tradiții secuiești, pe busturi și pentru alte cele oferite UDMR după aprobare/votare penali, escroci și condamnați români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu