sâmbătă, 21 iulie 2018

Afacerea posibil ilegală, 100 de locuri fără taxă la Medicina militară care se transformă în 70 de locuri cu taxă a căzut!

Afacerea posibil ilegală, 100 de locuri fără taxă la Medicina militară care se transformă în 70 de locuri cu taxă a  căzut!
Ministerul educației a dovedit cât de jos sunt angajații de la plimbat foi, birouri de presă și de informare, tontălăii nefiind în stare să răspundă în termenul legal la o întrebare. Poate normal, având în vedere posibila ilegalitate, în a se transforma 100 de locuri la fără taxă, la medicina militară, în 70 de locuri cu taxa de 9000 de lei, pentru că au umflat cu nesimțirea prețul amatorilor de diplome de medici, în baza salariului PSD dat medicilor în contul anului 2022. Așadar, 125 de înscriși, afacerea cu vândut 70 de locuri cu taxă cade, dar nu plângeți de milă miliardarilor angajați la stat de la UMF, va plăti statul miile de lei! Consiliul concurenței, un pont, cum se cheamă când UMF-urile din România visează prețul de 8000 de lei? Dar pe cel de 8500 sau 9000? E suficient ca 3 UMF-uri să vină cu același preț și avem cartel. De căutat printr-o localitate din Ardeal un posibil și mai vechi cartel?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.