joi, 12 iulie 2018

Gașca lui Maior se întâlnește cu poporul lui la Școala 7, rezultatul imediat pentru banii care trebuie dați la cine trebuie?

Gașca lui Maior se întâlnește cu poporul  lui la Școala 7, rezultatul imediat pentru banii care trebuie dați la cine trebuie?
Inculpatul din dosarul ASA și dublul incompatibil pentru golănii în primărie soldate cu decizii finale ale tribunalelor s-a afișat, de propagandă electorală, la școala 7, cu pensionarii numiți șefi de asociații de proprietari. Insul vorbea de ceva drum, ca și cum colegul inculpat nu freacă menta de 4 mandate și nu repară drumul respectiv, rezultatul imediat azi, când unii au fost trimiși să măsoare cărăruia printre blocuri. Să ghicim, prestatorii sunt în folosul... arhitectului Cătană(sic!), cei care trebuie să inventeze necesitatea a ceva pișcoturi pomană pe Valpetul știți cui, să fie de decontat fără număr pe alte mizerii Kiss Unicum, cică pentru siguranța circulației, să fie parcarea de 700 de euro 4 pari și un nenorocit de acoperiș inflamabil, mizeria Senin loc de o mașină de multe ori mai ieftină decât banii decontați de gașca etnică din primărie? Sau să fie toate la un loc, pentru asfaltarea mortului Lăurean, plus eternele afaceri cu spațiul verde de pe care ciugulesc Atlantisul lui Pușcaș, Verdi și alte chestii de gen?  Sau miros băieții o șmecherie de reabilitat blocul la preț de parcă l-ați reabilitat singuri? În atenția, DNA, ceva?! Despre escrocii care și-au tras terenuri lângă bloc, le-au înțărcuit și nu plătesc impozite pentru că sunt atârnătorii, șefi de asociație sau nu, ai prăpădiților din primărie, nici nu are rost să mai pomenim, o mână etnică spală pe alta, la fel și necesitatea de a se inventa lucrări pentru... popor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.