sâmbătă, 7 iulie 2018

După afacerea cărat gășcari târgumureșeni pe bani publici la summitul religios al unora, în Coreea de Sud, urmează decontul pentru concertul filarmonicii!


După afacerea cărat  gășcari târgumureșeni pe bani publici la summitul  religios al unora, în Coreea de Sud, urmează decontul pentru concertul filarmonicii!

Dacă tot s-a efectuat anul trecut excursia, de către românii și maghiarii cu pile, din bugetul local, pe motiv de summit secte și alte bisericuțe, urmează decontul pentru concertul filarmonicii din Coreea de Sud! Tot pe buget local! Urmează în toamnă excursia a doua la…summit? Tot pentru ăia sau vor fi alții premiați, de la maghiari și români, cum se face în orașul isteriei etnice și a votului cu interese economice majoritare.
P.S. În rest, evenimente ale lunii care mimează interesele amendaților pentru discriminare pentru maghiari, pe firmele unor agreați de gașca etnică românească din primărie și pe care nu îi credem în stare să facă prostia ca să întoarcă, ca unii majoritari, banii în primărie, pe motive de... sponsorizări Iglesias, Zile sau alte bălării efectuate pe impresarii români și maghiari verificați și trupele de 2 bani sau nu, cu  milioane de euro bani publici făcute praf!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.