miercuri, 25 iulie 2018

Pentru că foame Kiss Unicum și pentru că urmașul mortului Lăurean

Pentru că foame Kiss Unicum și pentru că urmașul mortului Lăurean
Chiar și morți unii fac bani, valabil și pentru Lăureanul cel cândva la DNA ca să-și apere afacerea de interesele Florea-pușcăriașul Țerbea. Plus abonamentul obișnuit pe Kiss Unicum. Plus imagine pentru inculpatul în dosarul ASA și bani publici pentru imaginea academicianului, pe motiv de decont intermediar Sanlactist și prin presa care nu merge la licitați și primește pomana după modelul Zereș și Cătană.
P.S. Astor cu condamnat, Valpet cu știți voi cine, Citadin cu mortul Lăurean, insolvenți cu alte firme abonate la primăria etnică, DNA Târgu-Mureș, sună clopoțelul etnic la afacerile aste cu reabilitările nefăcute de inculpatul șef în 4 mandate și lăsate de imagine pe inginerașul cu PFA-uri…. interesante?

P.S.2. Conform obiceiului etnic, poporul... cere, adică șefii de asociație de buzunar și acceptați de primărie pentru a fi șefi și pe banii locatarilor, distrați în revelioanele specifice,așa că e nevoie de... rezolvare, după nesimțire de 18 ani, doar cere.... poporul!
P.S.3 Ceva pază șantier pe Gombor sir sau șir?! Că tot e cu afacerile pe primăria lui Florea, la pază și cu secția de picioare în gură la clubul municipal al inculpaților români și maghiari din primărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.