marți, 24 iulie 2018

Dedicație inutilă Kiss Unicum?!Aici au fost banii dumneavoastră și interesele primăriei!


Dedicație inutilă Kiss Unicum?!Aici au fost banii dumneavoastră și interesele primăriei!
Cum gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș nu mai poate pune și deconta mizeriile cu Atenție vi se ridică sau se blochează mașini, golănia știți voi cui, se inventează indicatorul printre… blocuri. Nu aveți voie, mă, să faceți aprovizionare în piețe! Deși pe drumul respectiv nu se poate face vreo aprovizionare, dar bine că s-a pus pomana pentru Kiss Unicum. Care are parte de o dragoste perversă din partea găștii din primărie, cu probabil milioane de indicatoare plantate aiurea, pe sens unic, pentru dublare, la distanțe din pix, probabil cu legături pentru votul unora.
P.S. Poliția română a răspuns deja că indicatoarele puse de borfași, bilingve, cu ocazia marșului secuilor, sunt ilegale. Ghici ce, poliția mituită/sponsorizată/ajutată social/cumpărată pentru protecție cu multe zeci de mii de euro din bani publici pe motive de tabere, excursii, reparații mașini, combustibil, sport sindicalist sau fotbal cu inși cu 12 clase se face că nu vede, iar DNA are o jenă în a investiga potlogăria etnică cu indicatoarele pentru….secui! Care nici măcar nu sunt asumate de hoți, prin marcaj pe spate!

P.S. 2. Piața din 22 decembrie a fost șefuită de 2 condamnați definitiv, de tribunale militare sau civile, provenind din…uniforme: Pavel și pedelistul Filimon. Ceva verificări, DNA, aici la investiții, la cine deține în realitate spațiile închiriate, la câte magazine are Bența, cum se schimbă profilul magazinelor în funcție de chiriași? Românisme și o idee de maghiarism!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.