sâmbătă, 21 iulie 2018

Gunoi electoral pur?! Bani pentru ochelari la București, mese gratuite la Târgu-Mureș!


Gunoi electoral pur?!  Bani pentru ochelari la București, mese gratuite la Târgu-Mureș!
Atârnătorii numiți aleșii poporului sau ai idiotului ales de popor sunt în campanie electorală la singura categorie socială care primește mita cu bunăvoință și bucurie, pensionarii obișnuiți încă de pe vremea comunismului și a neocomunismului. De la proiectul miticilor, 250 de lei pentru cumpărat ochelari la pensionari, ajungem la dat bani publici pentru mese pensionari, cum vor inculpați de la Târgu-Mureș! După ce le-au dat pensionarilor avantajul să circule gratuit, cu abonamentul de vreo 1.000 de lei anual subvenționat 100 la sută din banii fraierilor de contribuabili care suportă 40.000 de plimbăreți pentru decontat pe siletina cu cartelul taxi. Așa se face imagine electorală pentru tot felul de inculpați și pentru gașca etnică care nu se mai poate baza pe votul isteric târgumureșean, să nu fure maghiarul Ardealul, nu? Nici afacerile cu buletine pentru românism nu mai e viabilă, ne descurcăm cu ce avem, nu, plus sereiștii vocali în campanie.
38. Proiect de hotărâre privind acordarea unui meniu complet, de două ori pe săptămână, pentru pensionarii cu venituri mici.
P.S. Ați ghicit mecanismul etnic ordinar, dați bani, dar pensionarii merg la zdreanța de partid cu firmă de optică, la hotelul care se poate dovedi a fi al zdrenței de partid, se poate  cumpăra alimente prin vreo zdreanța de partid, se poate merge pentru campanie cu neterminații din presă care iau publicitatea prin intermediarul cu văcuțe sau… boi și fără licitație, se pot poza pensionarii cu maimuțele politice,  se poate cumpără mobilier și se pot dota bucătării de la zdreanța de partid. Românism politic pur, la centenarul la fel de politic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.