miercuri, 11 iulie 2018

Să ne...râdem cu inculpatul ASA Clodu Maior: Se întâlnește la școală cu cetățenii, ca să facă asfaltare de drumuri!

Să ne...râdem cu inculpatul ASA Clodu Maior: Se întâlnește la școală cu cetățenii, ca să facă asfaltare de drumuri!
Inculpatul din dosarul ASA și dublul incompatibil pentru mizerii de integritate se întâlnește la școala morții (7, cu camere din bani publici prin gașca cunoscută), ca să le spună celor care nu sunt politruci cum vrea să asfaltează el! Afacere probabil dedicată tot pe Citadin, cu Lăurean mort, dar încă pe felie pentru prietenii vii din primărie. Pentru o dedicație Citadin mai e nevoie de imagine pe bani publici și consiliere agramată pe măsură, pentru gagiul care trebuia să ajungă primar, dar l-a faultat ANI când trebuia? Clodu Maior are un PFA interesant, căutați activitățile umoristice, religioase și de...inginerie, dacă înțelegeți ce trebuie. Aviz amatorilor!
P.S. Drumul e ăla nefăcut de celălalt inculpat PNL/PDL, care a frecat menta 17 ani la primărie pentru că nu avea interes decât în montat rastele biciclete și camere de supraveghere, bașca...reabilitare tâmplărie lemn, afacere demnă de o investigație DNA? Succesuri, la pomana pentru Citadin!
P.S.2. Școala e aia la care elevii au fost obligați să-și aducă părinții ca să semneze pentru termopane, vopsire sală de sport și alei. Pentru că nici dedicația etnică și de partid nu mai e ce a fost, trebuie obligați părinții să...ceară, ca să se inventeze o dedicație pentru subordonați, sectanți, gașca etnică din camarilă, pentru copii de părinți politruci, ați înțeles beneficiarii pur etnici! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.